- Mer krevende å spille høyreback

Skadeproblemer har tvunget Rafael Benitez til å flytte Jamie Carragher ut på høyrebacken. Scouseren har ingenting i mot å spille der, men innrømmer at det er mer fysisk krevende.

- Folk sier at jeg ikke liker å spille der, men jeg har trolig spilt et sted mellom 200 og 300 kamper for Liverpool som høyreback. Det er ikke det at jeg ikke liker det, men jeg må innrømme at jeg finner det fysisk mer krevende. Jeg blir eldre, og det tapper deg for mer energi når du spiller høyreback. Det kjentes ut som jeg skulle få strekk i baksiden av låret når som helst mot Tottenham, forteller 31-åringen til Liverpool Daily Post.

- Vi har en del skader for øyeblikket, men vi burde klare å håndtere det. Om jeg må spille høyreback eller en annen spiller må spille i en uvant posisjon, så må vi bare løse oppgaven etter beste evne, legger han til.

Nå ser visekapteinen frem til tirsdagens bortekamp mot Wolverhampton.

- Tottenham-kampen ble omtalt som veldig viktig for oss på forhånd, og det var en betydningsfull seier. Vi har måttet tåle en god del kritikk, så det var viktig å vise at vi fortsatt står sammen og kjemper for klubben.

- Vi har ikke hatt mange gode resultater denne sesongen, men nå håper jeg vi klarer å bygge videre på denne seieren. Jeg er lei av at vi til stadighet må repetere at "nå snur det". Vi må fokusere på Wolves, og deretter tenke på kampen deretter.