- Min største utfordring

Roy Hodgson mener søndagens kamp mot Manchester United er hans største utfordring som Liverpool-manager så langt. Skal forsøke å få de 11 beste spillerne på banen.

Kampene mellom Juventus og Inter en av de største oppgjørene i Serie A, og RoyHhodsgon har selv erfaring fra de møtene fra sin tid i Iatlia. Nå ser han frem til Liverpools kamp mot Manchester United på Old Trafford søndag.
- Det er en stor kamp, og jeg ser frem til den, uttalte Roy Hodsgon på pressekonferansen i forbindelse med Manchester United-kampen.

- Det er et vanskelig møte, men det er en kamp som har vært spennende for folk gjennom årene. La oss håpe det ikke blir annerledes på søndag.

- Jeg har vært involvert i så mange store lokaloppgjør i min karriere, og jeg vet hvor mye det betyr for supporterne.

- Kampen kan sammenlignes med Inter-Juventus. Milan-derbyet er stort, men Derby d’Italia er det virkelig store. Denne kampen kan opplagt sammenlignes med den når det gjelder interessen som genereres, ikke bare i de to byene, men i hele landet.

- Når Inter møter Juventus, er det alltid en kamp som genererer meninger i hele landet. Jeg tror det er litt slik med Liverpool-Manchester United.

- Det er ikke bare nordvest-rivalisering, det er et oppgjør som blir snakket om verden rundt fordi begge klubbene er så store utenfor England.

- Vi skal gjøre vårt beste for å forberede oss og forsøke å få våre 11 beste spillere på banen. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste og få et resultat.

- Hva det vil bli, vet vi ikke. Hvis vi kjente til resultatet på forhånd, ville det ikke være interesse. Folk vil tippe hvilket lag som skal vinne og hvilke lag som skal tape, men frem til dommeren blåser av, vet vi ikke.

- Å si at du vil vinne er ikke nok. Du må legge ned en god prestasjon. Det kommer til å bli en jevn liga. Hvis du ser på den nå, så skiller det bare ett poeng eller to mellom halvparten av lagene.

- Det kommer til å bli en lang vei for alle denne sesongen før du kommer på en plass hvor du håper å ende opp.

- Å få en kamp av denne størrelsen så tidlig for oss her er ikke ideelt. Jeg håper vi skal gjøre vårt beste og vise oss fra en god side. Så får vi se hva kampen bringer.

- Det er ingen poeng for oss trenere å lage forhåndsreklame for kampen, det vil den få uansett. Alt vi kan gjøre er å håpe at spillerne presterer. Tilskuerne møter opp på Old Trafford for å se 22 aktører på banen, ikke Alex og meg.

Roy Hodgson har et godt forhold til Alex Ferguson.
- Jeg anser ham selvsagt som en venn. Om han gjør det samme med meg, får dere spørre ham om.

- Vårt vennskap har ikke blitt påvirket av at jeg kom hit. Jeg er sikker på at han vil tilby meg et glass vin etter kampen på søndag. Jeg vil tilby ham et når han kommer hit.

- Men under kampen på søndag, er det som med alle rivaler, da er det ikke rom for medfølelse. Jeg håper svært gjerne at det går vår vei og han sin vei.