- Misfornøyd med organiseringen

Roy Hodgson er misfornøyd med hvordan man har organisert Europa League, og sier selv at han ikke kunne fått en tøffere start som Liverpool-manager.

På grunn av at Liverpool aldri fikk det viktige målet mot Hull i siste seriekamp som ville gitt klubben 6. plass i stedenfor 7. plass, blir de røde nødt til å starte sesongen med obligatoriske kamper rekordtidlig. Man får ikke det vanlige opplegget med bare treningskamper, og man må kaste innpå urutinerte spillere for å skåne de beste og mest rutinerte som er et stykke unna kampformen.

Steven Gerrard, Joe Cole, Jamie Carragher, Fernando Torres, Maxi Rodriguez, Pepe Reina, Javier Mascherano, Dirk Kuyt, Ryan Babel og Glen Johnson står alle over denne kampen, og Hodgson er ikke veldig begeistret for at han på grunn av organiseringen av turneringen blir nødt å stille et så amputert mannskap.

- Jeg kunne ikke tenkt meg en vanskeligere start på karrieren min i Liverpool enn den jeg har fått. Å reise til Skopje for å spille kvalifisering mot et godt lag uten å ha hatt sjansen til å jobbe med førstelaget, og kun med 10 seniorspillere tilgjengelig, sier Hodgson til SkySports News.

- Så det kunne ikke blitt vanskeligere. Jeg tror at dersom det verste skjer, og at vi ikke kommer videre til neste runde, og Rabotnicki var det beste laget - så vil det være fordi vi ikke håndterte situasjonen godt nok.

- VM er en enorm byrde for storlag fra England, Spania, Italia og Tyskland, og det å måtte spille kvalifiseringskamper 29. juli når spillerne dine kommer tilbake fra ferie 22. og 23. juli. Alle vet at du ikke bare kan hente spillere fra stranden, gi dem tre dager med trening og kaste dem inn i en viktig kamp.

- Så vi har ikke noe valg. Laget vi stiller med i morgen blir veldig ulikt det som vil møte Arsenal 14. august.