- Mye i vente fra Johnson

Kaptein Steven Gerrard tror de røde vil få mange gode opplevelser med en skadefri Glen Johnson på høyrebacken neste sesong. Skryter av landsmannens angrepsvilje og kvaliteter.

Liverpools høyreback har fått mye skryt etter landskampen mot Mexico på mandag, hvor han scoret et nydelig mål med venstrefoten, og viste sin kvaliteter offensivt i banen. Steven Gerrard er sistemann ut for å skryte av sin lagkamerat.

- Jeg synes Glen spilte en veldig god kamp, og scoret et supert mål. Han har gjort det et par ganger for oss, og han kan gjøre stor skade med venstrefoten sin. Han er veldig farlig når han løper ned på vingen og skjærer innover slik han gjorde mot Mexico. Når han er i det humøret, gir han England et ekstra angrepsvåpen, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Skader har vært forstyrrende for han denne sesongen, men jeg er sikker på at han vil vise seg fra sin beste side i kamp etter kamp neste sesong. Slik han spilte da han først kom hit. Skader er det verste i livet som fotballspiller, og Glen har vært uheldig og fått dem på ugunstige tidspunkt. Det folk må forstå er at når du har vært ute i 2-3 uker, så behøver du 2-3 uker til på å få tilbake skarpheten i spillet ditt.

- Når du tenker på at han har forsøkt å finne seg til rette i en ny klubb i tillegg, kan du forstå at det har vært vanskelig - men dersom han får seg en god kamprekke vil han utvilsomt utgjøre en forskjell for oss. Liverpool har et mye bedre lag med en skadefri Glen Johnson med selvtillit stormende ned på høyresiden, avslutter kapteinen.