- Nå må vi fokusere på City

Javier Mascherano har allerede lagt gårsdagens kamp mot Unirea Urziceni bak seg. Nå fokuserer argentineren på søndagens uhyre viktige bortekamp mot Manchester City.

- Vi har en veldig viktig kamp på søndag, så nå vil vi forsøke å holde fokus på denne kampen og spill i Premier League fra nå av og frem til søndag. Deretter kan vi tenke på Europaligaen igjen. Vi er ett poeng bak City, og vi har noen lag like bak oss også, så det er viktig å ta tre poeng i denne kampen, sier Mascherano til Click Liverpool.

- Vi må vinne denne kampen, og da er det viktig å holde hodet kaldt. Vi må reise dit og gå for seier, og vi må spille en veldig god kamp fra begynnelse til slutt. Det er selvsagt viktig å være oppmerksom på kontringer, når du går fremover. City har noen veldig gode spillere, så vi må være smarte, legger han til.

Carlos Tevez ser ikke ut til å være aktuell til søndagens kamp, men Mascherano tror at City vil klare seg godt uten hans landsmann.

- Jeg vet ikke om Carlos vil spille eller ei. Han er en veldig god spiller, men Manchester City har mange veldig gode spillere, så dersom han ikke spiller vil de bruke en annen spiller som kan gjøre de samme oppgavene som ham.

- Jeg mener Roberto Mancini har forbedret City mye. De vant mange kamper på rad, men tapte så noen poeng. De fremstår som bedre organiserte nå, og også mer effektive og direkte i spillestilen. Vi får se hvordan det går.

- De er utvilsomt et topplag med mange virkelig gode spillere. Det blir en veldig viktig kamp for begge lag, og en flott kamp å se på for publikum. Men uansett om det ene laget taper, så er ikke noe avgjort. Det er fortsatt mange kamper igjen å spille. Det er en viktig kamp, men den er ikke avgjørende.