- Nå må vi fortsette å vinne

Fernando Torres var dagens mann da Liverpool slo serieleder Chelsea 2-0, med sine to flotte scoringer. Han har nå gjort fem mål på tre ligakamper mot Chelsea på Anfield. Nå håper spissen at de røde kan fortsette i vinnersporet.

- Vi var ikke gode nok i starten av sesongen. Liverpool har vel aldri tidligere ligget på nedrykksplass etter ni kamper. Men vi har hele tiden ment at vi har trengt tid til å jobbe med den nye manageren og de nye spillerne. Vi spiller bedre for hver dag som går nå, uttalte tomålsscoreren til Sky Sports etter kampslutt.

- Nå må vi spille på samme måte mot lagene midt på tabellen, eller lag som ikke er like gode som Chelsea. Vi må spille med den samme intensiteten og den samme kvaliteten. Da kan vi kjempe om de store prisene. Nå må vi vise i de to neste kampene, på bortebane mot Wigan og Stoke, at vi kan fortsette å vinne kamper, la han til.

- Til syvende og sist får vi bare tre poeng for denne kampen også, men alle vet at dette var viktig kamp for oss. Mentalt er det ikke bare tre poeng. En kamp som dette gir deg selvtillit, ikke minst etter en hard uke der laget har spilt tre kamper på sju dager.

- Nå må vi legge denne kampen bak oss, og tenke på onsdagens kamp mot Wigan. Vi må fortsette å plukke poeng, ettersom vi sløste bort mange poeng i begynnelsen av sesongen. Vi må vinne hver eneste kamp fremover nå.

Liverpool står nå bokført med fire strake seire, og Torres vil gjerne fortsette seiersrekken.

- Vi må fortsette å vinne. Vi har vunnet tre kamper på sju dager, men det må vi glemme nå, og konsentrere oss om å ta poengene i neste kamp.

- Det har vært en vanskelig høst for meg, med skader etter VM, men nå trener jeg hver eneste dag og føler meg stadig bedre. Jeg vet ikke hvor raskt jeg vil være tilbake i min beste form – men jeg håper det skjer så raskt som mulig. Det forventes at jeg skal prestere på toppnivå, men det kan jeg håndtere.

- Det er en del av livet til en fotballspiller at han blir kritisert. Slik er fotballivet, selv i en klubb som Liverpool. Alle ser hver eneste kamp. Alt du gjør blir vist over hele verden umiddelbart. Jeg må bare ignorere kritikken om jeg ønsker å gjenvinne min form.