- NESV betaler £300M for klubben

I følge Tariq Panja i Bloomberg, som har vært veldig på hugget i saken rundt salget av Liverpool FC, skal summen NESV betaler for Liverpool FC være på rundt £300 millioner. Dermed får de nåværende eierne ingen profit, om salget går gjennom.

Bloomberg-skribenten Tariq Panja har vært veldig aktiv på twitter (@tariqpanja) det siste døgnet, og har god oversikt på hva som skjer både generelt i finansverden, og spesielt rundt eierskap innad i sport.

Han skriver at summen New England Sport Ventures skal betale for Liverpool FC er rundt £300 millioner, noe som vil bety at Tom Hicks og George Gillett sitter igjen uten profit.

Hicks har tidligere antydet at han ønsker mellom £600 og £800 millioner for klubben, og har desperat forsøkt å både refinansiere og blokkere et salg til en sum som kun vil betale gjelden, som gjør at han sitter igjen uten å få med seg noe som helst profit. Derfor har han nå satt advokater på saken, i et siste desperat forsøk i å få forhindret salget med å bytte ut Christian Purslow og Ian Ayre på styrerommet, med sine egne folk.

Også The Times skriver nå at summen skal være på £300 millioner.