- Nøkkelen er å holde nullen

Carragher mener den defensive tryggheten Liverpool har hatt de seneste sesongene er på vei tilbake, og satser på at Liverpools første seier på Emirates Stadium kommer på onsdag.

Liverpool vant 1-0 mot Everton, og den blå naboen kom ikke til mange gode sjanser selv om Liverpool spilte ti mot elleve i over én time, tilleggsminutter inkludert. De røde er ubeseiret i syv ligakamper på rad og har holdt buret rent i i seks av disse. Jamie Carragher, som spilte sitt 25. Merseyside-oppgjør i går, mener at nøkkelen til seier ligger i å holde tett bakover.

- Det er ikke bare tre poeng. Det har massiv innvirkning og alle summer, uttaler Jamie Carragher til Press Association.

- Men det kan endre seg om ikke resultatet mot Arsenal går vår vei.

- Vi beseiret Manchester United (i ligaen) og så spilte vi mot Arsenal i Carling Cup og tapte.

- Det er viktig at vi beholder den gode følelsen etter Arsenal-kampen, og det vil bli slik ved å sørge for at vi får et godt resulatet.

- Vi tar fatt på den kampen i god sinnsstemning, men Arsenal borte er alltid vanskelig.

- Vi har reist til Emirates et par år nå, og jeg tror ikke vi har vunnet der ennå, så det er noe vi er nødt til å klare før eller senere. Forhåpentligvis vil det skje på onsdag.

- De seneste tre eller fire årene har vi vært gode defensivt under Rafa, og vi begynner akkurat å finne tilbake til vårt normale.

- Hvis man holder nullen, så kommer du til å vinne kamper.

Ingen av de seneste elleve kampene mot Arsenalhar endt målløst, og hele 46 mål er scoret. Etter at Arsenal flyttet til Emirates Stadium i 2006 har Liverpool ikke maktet å vinne der,  tre uavgjorte (to i ligaen og én i Champions League) og to tap (0-3 i ligaen i 2006/07 og 1-2 i ligacupen denne sesongen) er resultatene.