- Oppspinn av Sunday Express

John W. Henry slår tilbake mot Sunday Express på Twitter, etter at søndagsavisen i dag slo stort opp at Henry ville ha solgt Steven Gerrard om NESV hadde fått overta Liverpool FC mens transfervinduet i sommer ennå var åpent.

- Dette vi leser i dag er ren fiksjon, melder Henry på Twitter og linker til artikkelen til Sunday Express, der Liverpool-eieren angivelig skal ha sagt at Steven Gerrard kunne ha blitt solgt i sommer om NESV hadde kjøpt klubben tidligere.

Sunday Express hevder at NESV sin strategi går ut på å selge spillere som runder 30 år, og hvis salgsverdi da vil minke de kommende årene. Videre påstår avisen at amerikanerne vil satse på hente inn yngre spillere som ennå ikke har nådd sitt fulle potensial.

- Dette ville ha ført til at Anfield-stjernen Gerrard, 30, ville stått lagelig til for hugg om NESV hadde tatt over klubben i sommer. En annen lokal helt, Jamie Carragher, ville neppe ha fått signere en ny toårskontrakt i en alder av 32, skriver Sunday Express.

Avisen siterer også det som angivelig skal være en insider i NESV på at: - Du må alltid planlegge for fremtiden, og dersom det betyr at du må selge store spillere fordi transferbeløpet er det riktige, så må vi gjøre det.

- Liverpool under Henry og Werner ville seriøst ha vurdert store bud på Gerrard i sommer, konkluderer avisen.

Dette er altså bare sludder og vås, og tabloidjournalistikk av verste sort, etter Henrys melding på Twitter å dømme.