- På tide med sølvtøy

Ryan Babel kom til Liverpool i sommeren 2007, men har ennå ikke vunnet et trofé med klubben. Nå mener han tiden er inne. Han forventer en åpen kamp mot et godt Birmingham-lag.

Ryan Babel er sikker på at Roy Hodgson disponerer over gode nok spillere til at Liverpool kan kjempe om titler denne sesongen, spesielt om nøkkelspillere holder seg skadefrie.
- Jeg er ingen stor tilhenger av å si hvor langt vi kan gå, men jeg er sikker på at dersom alle forblir skadefrie, har vi en god mulighet til å holde oss i toppen med våre andre rivaler og motstandere, sier Babel til Liverpoolfc.tv.

- La oss håpe at vi kan holde oss skadefrie så lenge som mulig, og vi har en sterk spillerstall.

- Hver spiller vil si at de er heldige dersom de vinner trofeer med Liverpool, og det er det samme for meg. Jeg har vært her en stund nå, men jeg har ennå ikke vunnet noe. Jeg synes det er på tide å vinne noe.

Liverpool neste kamp er borte mot Birmingham i morgen.
- Jeg forventer en åpen kamp fordi Birmingham gjør det veldig bra. De har et lag som vi må være oppmerksomme på. De ønsker å angripe og spille god fotball. De er en god motstander, så jeg forventer en åpen kamp med mange sjanser.

- Jeg synes McLeish er en veldig god manager. Jeg synes han bruker spillerne i riktige posisjoner. De har også hentet inn nye spillere og har en eier som ønsker en ny struktur i klubben. De er absolutt et lag som vi må være oppmerksomme på.

- Men vi har definitivt ikke råd til å avgi poeng. Vi må sørge for at vi holder oss i nærheten av de andre lagene i toppen. Det er svært viktig.