- Pacheco kan bli viktig

Benitez tror Pacheco har talentet som skal til for å bli en viktig spiller for Liverpool. Mot Fulham fikk den unge spanjolen sitt fjerde innhopp fra benken. Aquilani kan også bli viktig i innspurten.

Daniel Pacheco kom inn som innbytter for David N'Gog med drøye ti minutter igjen å spille mot Fulham. Selv om spanjolen ikke klarte å sette sitt preg på sluttfasen av akkurat denne kampen, så tror Benitez at angriperen kan bli en kar å regne med i fremtiden når de røde sliter med å bryte ned godt organiserte lag.

- Pacheco gjorde et ærlig forsøk. Det var vanskelig for å ham å finne rom, men han klarte seg bra. Han er den type spiller som kan utgjøre en forskjell i en fastlåst situasjon, sier Rafael Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Daniel er en talentfull spiller, og fortsetter han å jobbe hardt, vil han kunne bli mer effektiv. Noen ganger er store talenter litt ujevne, så det krever hardt arbeid. Jobber han hardt, slik han gjør nå, kan han bli veldig, veldig viktig for oss.

- Han kommer nærmere fast førstelagsspill for hver dag som går. Han trener med førstelaget, lærer seg stadig nye ting og tilegner seg rutine. Han har fortsatt plenty med tid på seg, og det er fortsatt mye han kan forbedre.

- Det er alltid stort å trene med førstelaget for unge spillere. Det gir dem ekstra motivasjon, og de kan lære ting som de ikke kan plukke opp fra andre unge spillere.

- Alle som har fulgt med på reservelaget, har sett at han har spilt veldig bra der og gjort noen fantastiske mål, i tillegg til at han har notert seg for en rekke målgivende pasninger. Han er den type spiller som kan utgjøre en forskjell foran motstanderens mål, og det er hva fansen liker.

Benitez tror også at Alberto Aquilani kan spille en viktig rolle i sesonginnspurten. Skader har begrenset antall kamper til 22 i italienerens første sesong i Liverpool. Ni av disse fra start. Mot Fulham imponerte midtbanespilleren.

- Han besitter kvaliteter, og det er viktig. Får han mer selvtillit, kan han benytte disse kvalitetene og hjelpe oss resten av sesongen. Han har åpenbart hatt for mange problemer dette året, men jeg er sikker på at han vil vise seg som en veldig god spiller neste sesong om han kan holde seg skadefri, uttaler manageren.