- Prioritet å snakke med Torres

Roy Hodgson vil møte Fernando Torres hvor det måtte være så snart VM er over for Spanias del. Dirk Kuyt starter for Nederland mot Brasil.

Roy Hodgson har allerede møtt Steven Gerrard og Jamie Carragher, men Fernando Torres er for tiden opptatt med forberedelser til morgendagens VM-kvartfinale mot Paraguay. Spissen vil ikke ^eturnere for preseason-trening før om flere uker, men Liverpools nye manager forventer å snakke med spissen så snart som mulig.
- Jeg vil ha en samtale med Fernando så snart som mulig. Det ville ikke være riktig å forstyrre hans forberedelser til kvartfinalen mot Paraguay, men jeg ville like å møte ham så snart som mulig etter VM, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ønsker å prate med ham ansikt til ansikt. Jeg håper at han kanskje returnerer til Spania for en dag eller to før han reiser på ferie. Det kan være hvor som helst, men jeg vil være der og forsøke å gi ham inntrykk av hvorfor Anfield er stedet å være.

Hodgson og Torres forventes å snakke sammen på telefon kort før de møtes.

Kuyt starter for Nederland
Dirk Kuyt er i Nederlands startoppstilling i kvartfinalekampen mot Brasil. Ryan Babel sitter også denne gang på benken. Kuyt er en av åtte nederlandske spillere som står i fare for å miste en eventuell semifinale på grunn av to gule kort. Oppgjøret vises direkte på Viasat Fotball, svensk SVT1 og dansk TV2. Avspark i Port Elizabeth er klokken 16.00.