- Rafas avgang best for alle

Torres ble spurt om Benítez' avgang. Smigret over å bli linket til storklubber, men ingenting konkret på overgangsfronten. Rehabiliteringen har tatt lengre tid enn forventet, men tror han snart finner veien til nettmaskene.

Rafael Benítez forlot managerposten i Liverpool denne måneden etter nesten seks år i jobben. Fernando Torres er ikke overrasket over at partene skilte lag.
- På dette tidspunktet tror jeg det var best for alle, uttaler Torres til den spanske sportsavisen AS.

- Han vant alt, og i fjor krevde de for mye av ham.

I ryktespaltene linkes Torres til Barceolna, Inter, Chelsea, og Manchester City. Liverpool har imildertid uttalt at spissen ikke er til salgs.
- De vil fortelle oss situasjonen etter VM. I øyeblikket har vi ikke en trener. Alt jeg er fokusert på er å slå Portugal. Når det gjelder det øvrige, så får vi se.

Han synes det er fint at storklubber viser interesse for ham.
- Det er alltid vidunderlig å bli linket til store klubber. Jeg kan ikke annet enn å være fornøyd og smigret, uttaler Torres til Radio Marca.

- Det virker ganske normalt for meg at store klubber bør være interessert i toppspillere på lag som sliter.

- Liverpool er for eksempel utenfor Champions League, mens Valencia er i elendig økonomisk forfatning.

- Bortsett fra ryktene så er det ingenting konkret så vidt jeg vet.

Torres avslørte i helgen at han ennå ikke er 100% etter skadeoppholdet, og det har tatt lengre tid enn forventet å komme tilbake.
- Jeg føler det litt bedre for hver dag. Det er sant at rehabiliteringen har gått saktere enn vi forventet. Jeg er klar over at jeg må gi mye mer ,og jeg er sikker på at jeg vil det.

- Jeg er så takknemlig for at del Bosque har gitt meg sjansen til å spille fordi det viser at jeg er viktig for laget uten at jeg er på det nivået jeg bør være.

Torres har fortsatt ikke scoret i VM, men det bekymrer ham ikke.
- Jeg leser engelsk press, og ingen forventet at Rooney ville reise hjem fra VM uten en scoring. Hvis jeg var 17 år, ville jeg kanskje vært bekymret, men nå søker jeg kollektiv triumf med Spania.

- Treneren og hans støttepapparat setter pris på alt som ikke ses. Jeg er rolig fordi jeg vet at jeg har del Bosques tillit. Målene vil komme. Jeg er ikke i tvil om det.

Spania møter Portugal i kveld. Portugal er det eneste laget som ennå ikke har sluppet inn mål i VM.
- Portugal forsvarer seg veldig bra. Helt fremme er de farlige med Ronaldo og Simao. Vi kjenner dem godt. Det kommer ikke til å bli noen overrakselser.

- Vi vant EM, men vi kan ikke leve i fortiden. Dette er en gyllen generasjon. Vi må gripe sjansen.

- Hvis Spania ikke vinner VM, vil det være en tapt mulighet. Hvem vet om vi får en ny sjanse.

- Før var det et luftslott eller en illusjon. Ingen trodde at vi kunne vinne VM, men det gjør de nå.

Spania-Portugal spilles klokken 20.30 i Cape Town. Oppgjøret vises direkte på på TV2, svensk SVT2 og dansk TV2.