- Rafas tid i Liverpool er ikke over

Fernando Torres er sikker på at Rafael Benitez er Liverpool-manager også neste sesong. Spissen tror hans landsmann klarer å snu den negative trenden, og ta klubben fremover igjen.

Under et intervju med det spanske sportsmagasinet Don Balon fikk Fernando Torres spørsmål om Rafael Benitez sin epoke som Liverpool-manager går mot slutten. Dette er for øvrig samme intervju som Daily Mail i går plukket ut bruddstykker av.

- Han skrev under en femårskontrakt i fjor sommer, og han ønsker å forbedre klubben. Jeg tror denne nye æraen med Rafa akkurat har startet, lød svaret fra spissen.

- Det hender at store klubber i Europa går gjennom vanskelige perioder, der det ikke virker som det er noe lys i enden av tunnelen. Men nettopp fordi det dreier seg om store klubber, slår de alltid hardt tilbake. Det er bare et tidsspørsmål før dette snur, la han til.

Europaligaen representerer nå Liverpools eneste mulighet til sølvtøy denne sesongen. Torres sin gamle klubb, Atletico Madrid, henger også fortsatt med i turneringen. Angriperen ble spurt om det var likhetstrekk mellom situasjonen i Liverpool nå og situasjonen i Atletico da Torres forlot Madrid-klubben.

- Det er vanskelig å sammenligne de to klubbene, fordi forventningspresset er mye større og målene mye høyere i Liverpool. Det føler jeg gjelder både personlig og kollektivt. Men ja, du kan likevel si at det er visse likhetstrekk, spesielt dette siste året.