- Reina er Europas beste keeper

Sammy Lee mener at Jose Reina er den beste målvakten i Europa, og er henrykt over at sisteskansen har skrevet under en ny kontrakt. Målvakten selv sier han elsker The Kop.

- Det er enormt gode nyheter for oss at Pepe har skrevet under en ny kontrakt. Han er utvilsomt en av de beste i Europa, kanskje den beste, sier assistentmanager Lee til Liverpoolfc.tv.

- Han er en fantastisk målvakt, det er det ingen tvil om. Vi er ekstremt glade for at han er vår keeper, legger han til.

- Pepe er også viktig å ha i garderoben. Han er en utrolig person, en fantastisk proff, og akkurat den type spiller vi trenger i denne klubben.

Lee spilte selv sammen med keepere som Ray Clemence og Bruce Grobbelaar, men nøler ikke med å karakterisere Reina som en legende på høyde med disse to kjente og kjære keepernavnene.

- Pepe bør omtales i samme åndedrag som dem. Jeg vil ikke foreta noen direkte sammenligning, for jeg vil ikke si et vondt ord om noen av dem. Vi har en stolt målvaktstradisjon i denne klubben. En tradisjon som går tilbake til Tommy Lawrence sine dager. Pepe er i samme klasse, og i godt selskap.

- Vårt publikum elsker spillere som gir alt for klubben, og når noen løper over hele banen for å gratulere en lagkamerat med en scoring, slik som Pepe gjør, viser det lidenskapen han har for denne fotballklubben.

Lee karakteriserer også Reinas igangsettinger som de beste i bransjen.

- Moderne fotball har blitt slik at målvaktene også må være gode med beina, og Pepe er det. Hans igangsettinger og gode teknikk med beina overgår alt jeg har sett. Han ser situasjoner som kan skape problemer for motstanderen før noen annen, og det viser hvilke kvaliteter han besitter.

Selv uttaler Reina at han elsker å spille for Liverpool og foran The Kop.

- Fansen har vært fantastiske mot meg fra første dag av, og respekten er gjensidig. Våre fans er meget spesielle, og jeg håper jeg kan gi dem litt tilbake for den lidenskapen de har gitt meg, i form av mange trofeer, sier Reina til Liverpoolfc.tv i dag.

- Dette er en vidunderlig klubb, og det er en unik opplevelse å spille på Anfield foran sine egne supportere. Dette er folk som følger oss overalt hvor vi spiller, og de er helt utrolige, legger han til.

- Jeg har gjentatt det mange ganger, at dette er klubben for meg. Det er jeg ikke i tvil om. Det er grunnen til at jeg har skrevet under for seks nye år.

- Jeg har tro på denne klubben, og jeg føler meg trygg på at jeg kan oppnå stor suksess her. Jeg ville ikke ha skrevet under kontrakten om jeg ikke trodde det.

- Klubben har en vidunderlig historie, og den ønsker jeg å være med på å skrive fortsettelsen av i flere år fremover.

Reina benytter også anledningen til å hylle manager Rafael Benitez.

- Rafa er mannen som hentet meg til Liverpool, og som trodde på meg. Jeg ønsker å takke Rafa, alle mine lagkamerater og alle supporterne. Jeg kunne ikke vært lykkeligere enn jeg er her i Liverpool.