- Reina er verdens beste målvakt

Pepe Reina signerer snart ny kontrakt, og har fått en del fortjent hyllest for sitt spill fra flere hold den siste tiden. Sistemann ut for å skryte av Liverpools målvakt er lagkamerat Fernando Torres.

Pepe Reina ser ut til å forlenge sin kontrakt med de røde, og har den siste uken blitt skrytt opp i skyene av både Rafael Benítez og Alan Hansen. De to har nøyet seg med å kalle 27-åringen ligaens beste, men Fernando Torres mener lagkameraten er den beste i verden.

- Han er den beste målvakten i verden, og som alltid har han en god sesong. Han har spilt utrolig bra siden han kom til Liverpool, og har vunnet mange golden gloves. Forhåpentligvis vil han vinne en til denne sesongen, sier Fernando til Marca.

Liverpools toppscorer legger til at Reina også er en veldig viktig figur i garderoben og utenfor banen - noe man egentlig kunne tenke seg til etter å ha sett hvordan han styrte showet etter at Spania vant europamesterskapet i 2008.

- Han er en av de viktigste spillerne i garderoben, sammen med Steven Gerrard og Jamie Carragher. Han er alltid glad, og er en proff som prøver være positiv.

Reina skal være enig med Liverpool om en kontraktsforlengelse til sommeren 2015.