- Respekter klubbens verdier

Les Lawton, sekretær i Liverpools Supporters’ Club, hilser rettskjennelsen i High Court velkommen. Nå håper han at klubben kan ledes mer stabilt under nytt eierskap.

- Vi er henrykte. Jeg ønsket at det ikke skulle gå så langt som dette, at det ikke hadde gått til retten. Men retten har gitt medhold til Martin Broughton, Christian Purslow og Ian Ayre. Forhåpentligvis kan de nå hjelpe til å få fram stabilitet i klubben, sier Lawton til Daily Post.

- De må sørge for at klubben nå blir solgt til de rette eierne. Fansen er klubbens livsblod. Klubben eksisterer for å vinne trofeer. Enten det er NESV eller Peter Lim må de respektere klubbens tradisjoner.

- Det ville være fint om de nye eierne ville møtte supportergrupper og være åpne og ærlige mot oss. Forhåpentligvis kan vi få supporterrepresentant i styret.

Lawson er klar i sin mening om at at Hicks og Gillett er borte, men ikke bekymret over at andre amerikanere ser ut til å ta over.
- Vi vil fryde oss over at de nå er borte. Jeg synes ikke det spiller noen rolle hvor eierne kommer fra, men de trenger bare å lære leksen om hva som har skjedd i klubben. Ikke kom med falske løfter, men vær ærlig overfor supporterne.

- De må behandle klubben med den respekten den fortjener og forstå dens verdier som går tilbake til da Bill Shankly kom i 1959.

- Målsettingen deres vil forhåpentligivs være å få klubben tilbake der den tilhører.