- Rhone Group sjekker bøkene

Tabloidpressen påstår at investeringsgruppen Rhone Group skal være interessert i å kjøpe en andel på 40%. Alan Myers i Sky Sports tror ikke det blir noe av.

Rhone Group er en gruppe basert i New York som driver med såkalt private equity. Det vil si at de investerer i bedrifter som ikke er notert på børs. I følge Chris Bascombe i News of the World skal gruppen som er god for £3 milliarder være interessert i å kjøpe en andel på £100 millioner, og dermed 40% av klubben. Det stemmer godt overens med Christian Purslow sine uttalelser om at man aldri ville vinne noen som ville kjøpe en andel for £100 millioner uten at de får større eierandel i klubben enn Hicks og Gillett.

Dette var blant annet diskusjon om dette på Sky Sports i går, og Alan Myers - som så kjent hadde det famøse intervjuet med Tom Hicks foran peisen, og sannsynligvis fremdeles har en viss kontrakt med texaneren, bekreftet at det var noe i dette. Han trodde imidlertid ikke dette ville bli noe av, selv om Rhone Group nok var en av flere interesserte.

På de mangeLiverpool-forum rundt om er man nå nervøs for om linken mellom Rhone Group og Tom Hicks er den samme som da Hicks, Muse, Tate & Furst kjøpte den brasilianske toppklubben Corinthians i 1999, og senere sendte den i grøfta med finansielle problemer og nedrykk.

Tabloidavisene morer seg
Ellers fråtser den kulørte britiske pressen seg i Liverpools sportslige og utenomsportslige problemer om dagen, og linker Liverpools to største stjerner bort. I følge tabloidene skal både Steven Gerrard og Fernando Torres nå bort fra klubben, sammen med Rafael Benítez. Vi vet alle hvordan disse avisene er, så dette er ikke noe å legge så alt for mye i.