- Rutine til vår fordel

Glen Johnson mener at Liverpools erfaring med å sikre seg spill i Champions League kan slå positivt ut i ligainnspurten. Spillere hos Man City klare for viktig kamp på søndag.

I dag dreier deg seg om Europaligaen og Unirea Urziceni, men hvor mye Rafael Benitez vektlegger den turneringen vil man få en anelse om når lagoppstillingen kommer. Det som er sikkert er at neste ligakamp, borte mot Manchester City, vil ha topp prioritet. City ligger poenget foran de røde, og med en kamp mindre spilt på den omtalte 4.plassen, slik at det vil kunne bli svært avgjørende for Liverpool å minst greie uavgjort.

- Jeg tror vi er over det verste når, sier Glen Johnson til LFC Weekly. Backen tenker da både på skadeproblemer og form. Sammen med Fernando Torres håper man på Melwood at Johnson snart kan begynne å trene for fullt igjen etter sin kneskade.

- Vi var litt uheldige mot Arsenal og vi er blitt vanskelige å slå igjen. Vi har holdt buret rent i flere kamper og sluppet inn få mål. Det er ingen grunn til at vi ikke skal greie å kunne kvalifisere oss til Champions League.

- Vi har erfaringen med å ha vært igjennom dette over flere år, det taler til vår fordel. Alle lagene som er med i denne kampen har utvilsomt kvalitetsspillere, men det kan også handle om andre faktorer. Det kan dreie seg om hvordan man håndterer situasjonen og vinner når man virkelig må.

Manchester City har Liverpool hjemme, Chelsea borte, Tottenham hjemme, Sunderland borte og Fulham borte i de fem neste ligakampene. Laget slet med å få med seg et poeng hjem fra Stoke denne uka, men forsvarerne Micah Richards og Joleon Lescott er klare for møtet med de helrøde.

- Liverpool vil bli en annerledes kamp, sier Richards etter 2-2 mot Stoke.

- Forhåpentligvis vil vi være på hugget og klare for en slik kamp. Vi har slått Arsenal, Manchester United og Chelsea hjemme, så det er ingen grunn til at vi ikke kan slå Liverpool hvis vi gjør ting rett og alle arbeider hardt.

- Dette er en enorm kamp, legger Lescott til.

- Det visste vi før kampen mot Stoke, og vi har visst en stund hvor viktig kampen mot Liverpool kom til å bli.

- For oss betyr det mye at vi nå ligger over dem på tabellen, og det hele er nå opp til oss.

- Ved starten av sesongen var målet å kvalifisere oss til Champions League og vi tror fortsatt vi kan klare det.

- Personlig tror jeg presset vil være på Liverpool. Vi er et poeng foran og med en kamp til gode, og vi ønsker ikke å slippe dem foran igjen.

- Hvis vi kan vinne på søndag vil det gi oss et godt utgangspunkt foran resten av sesongen.