- Salg om 12 til 18 måneder

Tidligere i dag sa Tom Hicks at han forventet å selge LFC innen 2010. Til amerikansk media sier han at han forventer å selge om 12-16 måneder. Forventer å tjene inn det han taper på Rangers på salg av Liverpool.

I intervjuet med SkySports News tidligere i dag hevdet Tom Hicks at man skulle beholde stjernespillerne, at klubben var i bedre forfatning enn da han og George Gillett kom inn og tok over, og at han forventet å selge mot slutten av 2010. I et intervju med Dallas News kommer det frem at han ikke har veldig hastverk med å kvitte seg med Liverpool FC.

Hicks skal nå selge seg ut av alle de tre sportsklubbene han eier.

- Jeg ligger an til å tape et par hundre millioner dollar på Texas Rangers og Dallas Stars, men forventer å tjene det inn igjen på salget av den engelske fotballklubben. Det har aldri vært min førsteprioritet som forretningssak, og det er en forretning jeg ikke lenger vil betale prisen av å være en del av. Hvordan det påvirket privatlivet er brutalt.

- Jeg forventer å selge Liverpool FC om 12 til 18 måneder. Det kan selges for mellom 600 og 800 millioner pund, og er et av verdens største sportsvaremerker, sa Hicks til Dallas News.