- Scoringsformen kommer i kveld

Dirk Kuyt tror at Liverpool finner tilbake til scoringstaktene mot bunnlaget Portsmouth. Nederlenderen mener at et godt resultat kan få troen tilbake. Tidligere keeper er død.

- Vi er alle skuffet
Liverpool hadde før kampen mot Portsmouth i desember 34-23 i målforskjell på 17 kamper. I de 12 påfølgende ligakampene, har de røde kun scoret 11 mål. Samtidig har man tettet igjen bakover og Pepe Reina har bare sluppet inn et halvt dusin baller. Dirk Kuyt går offensivt ut og sier at målvegringen vil stoppe i og med kveldens kamp mot Portsmouth på Anfield.

- Sist mandag (mot Wigan) var en dårlig da for alle og vi må bare glemme det, forklarer Dirk til Liverpools hjemmeside. - Vi ønsker å forandre det mot Lille, vi kjempet hardt, men det var bare ikke nok. Vi kontrollerte kampen og slapp de lite til, men tapte likevel til slutt.

- Vi vet at vi har kapasitet til å score flere mål. Vi må vise tæl nå. Vi spiller for Liverpool Football Club og du vet at du må vinne kamper og også trofeer.

- Alle er så skuffet over hva som har skjedd denne sesongen. Vi må prøve å se fram mot hva som gjenstår. Denne uke er det tre enorme kamper, i Europa og Premier League.

- Vi vet at vi må vinne alle tre. Det positive vi kan ta med oss fra Lille var at vi var organiserte og arbeidet hardt. Vi skapte også et par sjanser og var uheldige som ikke scoret. Det var uflaks at vi slapp inn et mål fem minutter før slutt, men slik er fotballen. Nå har vi muligheten til å rette på det.

- Det er sant at vi ikke har scoret mange mål, men fra nå av vil det forandre seg.

- Vi har fortsatt gode sjanser både i ligaen og i Europa. Vi kan imidlertid ikke stole på andre enn oss selv. Vi må arbeide hardt og holde sammen.

- Vi må sørge for at vi får de resultatene vi behøver. Så snart troen er tilbake, mener jeg vi har kapasitet til å klare det. Vi har et godt lag og gode spillere.

- Det er fortsatt lenge igjen og vi må huske på at vi fortsatt kan vinne et trofe. Det må være vårt mål.

Charlie Ashcroft er død
Liverpool FC opplyser at den tidligere keeperen Charlie Ashcroft er død. Ashcroft spilte totalt 89 kamper i de første etterkrigsårene, inkludert to ligakamper da Liverpool vant 1.divisjon i 1946-47.