- Seieren kan være en katalysator

Jamie Carragher mener seieren mot Bolton kan være en katalysator for en seiersrekke. Han synes det var en jevn kamp som ingen av lagene fortjente å vinne, men det er slike kamper som laget tidligere tapte.

Liverpool scoret kampens eneste mål ved Maxi Rodriguez i det 86. minutt mot Bolton. Anfield-klubben ligger nå bare tre poeng bak Tottenham som er på 5.plass. Jamie Carragher innrømmer at de røde ikke spilte en god kamp, men at de nå må bygge videre på seirene mot Blackburn og Bolton.

- Vi må vente og skje hva som skjer de kommende ukene, men det er bare fint å komme vekk fra tredje sisteplass. Vi har vært der en stund og det har vært vanskelig å se på tabellen. Vi vet at ligaen er jevn. I de kommende ukene vil vi forhåpentligvis komme enda høyere på tabellen.

- Vi kan ikke se på andre lag. Vi må få til en rekke med resultater selv. Vi har ikke hatt en god start, men det er også en lang vei å gå. Dersom vi kan få noen flere seirer, kan vi klarte mot toppen av tabellen.

- Det er bare et par resultater, men vi vet at det å vinne kan skape selvtillit. Det var en vanskelig kamp. Det var ingen stor opptreden. Vi spilte veldig bra i forrige uke, men denne gang sto vi på. Dette er slike kamper som vi har tapt, så det var hyggelig å vinne.

- Jeg synes ingen fortjente å vinne for å være ærlig. Det var ikke så mange sjanser. Det er alltid en vanskelig kamp her i Bolton. Kevin Davies hadde en heading som kunne ha gitt dem seieren og så gikk vår inn. Det var en veldig jevn kamp, men det er slik Premeir League er.