- Selvtilliten er tilbake

Rafael Benítez føler at selvtilliten nå er på vei tilbake i laget på et passende tidspunkt til å få en god avslutning på sesongen. Rafa om Chelsea-City og Lille.

Liverpool vant 3-1 mot Unirea Urziceni på torsdag. Rafael Benítez er fornøyd med viljestyrken laget viste tetr å ha kommet under. Selvtilliten er også tilbake.

- Jeg er meget fornøyd med viljestyrken vi viste på torsdag fordi jeg tror det er viktig nå som vi går inn i sluttfasen av sesongen, sier Rafael Benítez til Liverpool Daily Post.

- Vi visste vi var i en dårlig situasjon da vi slapp inn et tidlig mål, spesielt mot et godt organisert lag som Unirea. De var i Champions League. Vi vet de er et godt lag hjemme, så det gjør det til en svært god forestilling.

- Selvtilliten var kanskje et problem tidligere i sesongen, men vi er tilbake igjen nå og det vil være veldig viktig for oss å håndtere situasjoner på et meget viktig tidspunkt. Det vil sikkert hjelpe oss til å komme oss over ting om vi må.

- Vi har jobbet med det. Vi har snakket om hva vi skal gjøre når det ikke går bra og vi slipper inn mål. Dere kan se det i spillet vårt nå.

- Vi har vist viljestyrke. Jeg er henrykt over det. Laget gjør jobben sin helt til slutt, og det er også viktig

Liverpool fortsetter jakten på en 4.plass i Premier League. Rafael Benítez håper at Liverpool kan vinne flere kamper på rad fremover.

- Det viktigste, som dere vet, er å ta én kamp av gangen. Det starter med Blackburn. Men vi vet også at dersom vi vinner én eller to på rad, øker selvtilliten enda mer.

- Prestasjonen hører sammen med den, og det må begynne mot Blackburn.

- I fjor var vi veldig sterke på slutten av sesongen, noe vi vanligvis er. Forhåpentligvis kan vi klare det samme igjen denne gang. Hvis vi kan havne blant de fire beste og gjøre det bra i Europa League, vil kanskje det vi gjorde tidligere i sesongen bli mer glemt.

Rafa om Chelsea-City
Chelsea og Manchester City møtes klokken 13.45 på Stamfrod Bridge.
- Normalt vil man se på kampen og forvente noe positivt for sitt lag, men hovedsaken for oss nå er å konsentrerer oss om oss selv. Hvis vi kan vinne våre kamper, er jeg sikker på at vi blir blant de fire beste, uttaler Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

Rafa om Lille
Liverpool møter franske LOSC Lille i 1/8-fianlen i UEFA Europa League.
- det er et godt lag. Vi sendte noen speidere for å se dem. De fotalte meh a de er god organisert, har hurtighet og spillere med kvalitet. Det vil bli tøft, som alltid.