- Sesongbeste

John McMahon mener reservelaget spilte sin beste kamp for sesongen mot Hull. Han trekker frem debutantene Flanagan og Cooper, midtstopperne Ayala og Palsson og skadeforfulgte Duran.

Jordy Brouwer sikret Liverpool en 1-0-seier i reservelagskampen mot Hull med flott langskudd. Seieren betyr at de røde er ubeseiret på de seneste 14 kampene, inkludert 13 seirer og én uavgjort, og har holdt buret rent i fem kamper på rad.

U18-spillerne John Flanagan og Alex Cooper debuterte for reservelaget. Begge imponerte på backplass.
- Det var en fremragende forestilling. Jeg er veldig fornøyd med guttene, uttaler McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Etter min mening var dette vår beste opptreden for sesongen. Ayala og Palsson var veldig gode i forsvar, hjulpet av gode prestasjoner av de to akademi-guttene som debuterte.

- John foretok noen meget gode taklinger. Jeg synes han tok fremragende beslutninger

- Alex er ikke fast på U18-laget. Det var hans første kamp på flere måneder, men han gjorde det aldri så bra. Han er en intelligent gutt med fantastisk innstilling. Han jobber meget hardt på trening. Han og John gjorde en fantastisk jobb for laget.

John McMahon reflekterte også over Jordy Brouwers scoring.
- Det var et flott sleivspark! fleiper McMahon.

- Han setter dem vanligvis over tverrliggeren. Jeg er sikker på at han vil være på meg nå og snakke om målet.

Francisco Duran spilte for første kamp fra start etter et skadeopphold på 15 måneder.
- Man ville ikke ha trodd at Francis hadde vært så lenge ute etter denne opptredenen.

- Han var komfortabel med ballen. Han var flink med pasningene og bevegelsene, og gjorde seg alltid spillbar. Vi er henrykt over å se ham tilbake.

Reservelaget er i aksjon igjen i morgen. Da venter Wigan Athletic hjemme på Prenton Park. Avspark klokken 20.00 norsk, og oppgjøret vises direkte på Liverpoolfc.tv for alle med e-season ticket.