- Skal klare oss uten Torres og Gerrard

Aquilani mener Liverpool skal klare å håndtere fraværet av Gerrard og Torres. Duoen blir ute i henholdsvis to og seks uker. Signeringen av Maxi Rodriguez kom på et bra tidspunkt.

Fernando Torres og Steven Gerrard måtte begge ut med skader i oppgjøret mot Reading. Torres må meniskopereres, og spissen mister de neste seks ukene. Han vil i så fall gå glipp av ligakampene mot Stoke, Tottenham, Wolverhampton, Bolton, Everton, Arsenal og Manchester City, samt Europa League-oppgjørene mot Unirea. 

Gerrard fikk kjenning med en "stram" hamstring, og vil være ute av spill i to uker. Lagkapteinen må stå over møtene med Stoke, Tottenham og Wolverhampton, kanskje også Bolton.

Alberto Aquilani innrømmer at det er en nedtur å miste Gerrard og Torres med skader, men hevder at han og resten av spillerstallen skal klare å håndtere fraværet av superduoen.

- Vi tenker ikke følgende: "Vi har ikke disse spillerne, da har vi tapt allerede". Det er sant at de er blant de beste spillerne i verden, men vi må fokusere og prøve å spille uten dem, uttaler Alberto Aquilani til Liverpoolfc.tv.

- Det er veldig vanskelig for oss i øyeblikket, men vi må bare gå videre, fortsette å prøve. Kampen til helgen er veldig, veldig viktig for oss, og vi må gjøre noe for å sikre at vi blant på topp fire.

- Denne sesongen er går ikke så bra som vi ville ønsket, men hvis vi fokuserer, kan vi spille bra. Vi har vunnet de seneste to kampene i ligaen, og nå er Stoke-kampen viktig, veldig viktig.

- De har en vrien taktikk, som lange kast. De har høye spillere, og de kan få dem inn i feltet ved frispark. Det er viktig for oss å holde fokus, hvis og når de bruker den taktikken.

Aquilani mener signeringen av Maxi Rodriguez ikke kunne ha kommet på et bedre tidspunkt.
- Han er en viktig spiller, en som kan hjelpe oss. Han kan hjelpe laget, sier 25-åringen.

- Vi går gjennom en vanskelig tid. Hvis vi samarbeider, kan vi komme oss gjennom det.

- Jeg kjenner ham som spiller, men har ikke spilt mot ham. Jeg husker ham spille for Argentina.