- Snytt for straffespark

En skuffet Benítez mener Liverpool kunne fått med seg ett poeng fra en vanskelig kamp mot en god motstander på Emirates Stadium, og synes bortelaget ble snytt for et soleklart straffespark.

Liverpool tapte 0-1 mot Arsenal på Emirates Stadium. Kampens eneste scoring kom i det 72.minutt da Abou Diaby fritt kunne heade i mål. På overtid ble Liverpool tildelt frispark, og Steven Gerrard skjøt i muren og traff Cesc Fabregas i armen (se bildet). Bortelaget ropte i det minste på frispark, men etter å ha sett reprisen mente Rafael Benítez at Howard Webb overså et soleklart straffespark.

- Jeg synes det. Jeg synes den var veldig klar, uttalte Rafael Benítez til Sky Sports etter kampslutt.

- Dommeren sa til våre spillere om å være forsiktige og ikke ha hendene for høyt. Det var utrolig å se reprisen og hvordan han ikke kunne se det.

- Jeg synes vi må analysere hele kampen ikke bare på én avgjørelse. Klart det var en feil, men kampen var vanskelig mot et godt lag.

- Jeg synes vi presset i andre omgang, og vi kunne ha fått minst et poeng.

Det var en meget frustrert Liverpool-manager som møtte Liverpoolfc.tv etter kampen på Emirates Stadium.
- Når du taper, må du være skuffet. Det er alltid en vanskelig kamp mot Arsenal. Normalt har de mye ballinnhav.

- Men jeg synes vi gjorde det bra og hadde noen gode sjanser. Vi hadde to eller tre situasjoner når vi presset, og vi burde ha scoret, spesielt på slutten.

- Vi er også svært skuffet over handsen. Den var veldig, veldig klar. Spilleren var på streken. Det var hands, så det måtte være et straffespark.

- I løpet av kampen innser du ikke hvor klar handsen var. Jeg har sett reprisen, og det var hands. Og dommeren var der.

- Dette året har vi hatt noen avgjørelser som har gjort oss utilfreds. I dag var det enda én. Men du kan ikke klage for mye.

- Vi må være klare for neste kamp. Vi kan ikke sløse bort tiden med å tenke på dette.

Ryan Babel kom nærmest utligning, men Arsenal-keeper Almunia fikk fingertuppene på ballen før den gikk i tverrligger og over til corner.
- Keeperen gjorde det bra, men vi hadde også andre sjanser ved Ngog, Lucas og Maxi.

- Situasjonen kunne vært bedre. Når du taper etter å ha gått så mange kamper ubeseiret, må du være skuffet.

- Men nå må vi tenke på fremtiden og de neste kampene, Kampen om 4.plassen vil pågå frem til slutt. Vi må være klare for neste kamp. Vi må ha troen.

Liverpool ligger fortsatt på 4.plass, men Manchester City har like mange poeng med to kamper mindre spilt.
- I år har det vært vanskelig for alle å vinne mange kamper på rad. Hovedsaken er å forholde oss rolige og holde det gående til slutt. Vi skal fortsette å kjempe.

Chelsea tapte, mens Manchester United spilte uavgjort. Arsenal meldte seg dermed på i kampen om ligatittelen igjen. Kanskej Arsene Wengers mannskap kan gå helt til topps denne sesongen?
- Arsenal har et godt lag og en manager med erfaring, så hvorfor ikke? Ligaen er veldig vanskelig. Ingen vinner mange kamper på rad. Det er ingen lag som virker ustopplige, så man vet aldri.