- Sommerkjøpene vil bli nyttige

Roy Hodgsons sommerkjøp, Christian Poulsen, Raul Meireles og Joe Cole, har ikke helt klart å innfri forventningene etter at de kom til Liverpool. Spesielt har danske Poulsen måttet tåle hard kritikk for sine prestasjoner i helrødt.

- Jeg er overbevist om at disse spillerne vil vise seg å bli veldig nyttige spillere for oss. Spillere som vil være effektive tjenere for klubben resten av sesongen, bedyrte Roy Hodgson på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Christian opplever nå litt av det samme som Lucas opplevde da han kom til klubben. Men jeg vet disse spillerne besitter kvalitetene vi ønsker oss, og jeg vet de vil bidra til at vi vinner kamper, sa Hodgson videre.

- Forskjellen på Lucas og Poulsen er at Lucas er en ung spiller. Jeg må stadig fortelle ham at han ikke er så gammel ennå, og dermed ikke har så mye rutine. Folk hadde satt en merkelapp på mange av spillerne da jeg kom til klubben, og jeg visste at det var motforestillinger mot Lucas. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke kan se hvorfor folk har kritisert ham. Jeg kan bare bedømme ham ut fra det jeg selv ser, og jeg synes han jobber hardt. Han er en flittig spiller, som jobber med å forstå spillet og laget bedre.

- Raul er en god fotballspiller, og han gjorde en god jobb med å spille frem Torres på den andre scoringen mot Chelsea. Jeg vil få mye bruk for ham. Jeg er glad når spillere som han ikke blir finstudert med lupe fra første dag av. Selv om han kommer fra et topplag som Porto, så tar det litt tid å finne seg til rette. Alle spillere som kommer hit må gjennom en tilvenningsprosess.

Joe Cole vil ikke spille mot Wigan i morgen, grunnet hamstringskaden han pådro seg mot Bolton.

- Joe Cole er en strålende proff, men han hadde sikkert ønsket seg en bedre start på Liverpool-karrieren. Det ønsket vi alle at han skulle få. Men ingen ønsket det sterkere enn ham selv. Jeg frykter ikke at Joe og Raul skal bli bomkjøp.

- Joe tenkte seg om hardt og lenge før han valgte Liverpool. Han ønsker å spille for landslaget igjen. Han kunne ha tatt det lette valget og blitt i London. Han valgte å flytte til en storklubb i nordvest. En vanskelig klubb å imponere i. Han ønsker å imponere, og jeg tror han kommer til å gjøre det. Jeg har på ingen måte mistet troen på ham, og han vil få mange sjanser til å vise seg frem utover sesongen.