- Spillemessig fremgang

Liverpool tapte 1-2 mot Tottenham på søndag, men Aurelio mener at laget har vist tegn til spillemessig fremgang de seneste kampene. Brasilianeren påpeker viktigheten av Europa League.

- Jeg synes dere kan se en forbedring i laget. Vi har jobbet hardt og vi kan nå se hva Roy ønsker av oss, sier Fabio Aurelio ifølge Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes laget har prestert bra i de seneste kampene, spesielt mot Tottenham, men vi klarte ikke å vinne. Jeg synes uavgjort ville ha vært et rettferdig resultat, men vi hadde sjanser til å ta tre poeng. Vi beveger oss i riktig retning.

I kveld er det kamp mot Steaua Bucuresti, og Aurelio påpeker viktigheten av turneringen.
- Europa League er veldig viktig. Det er en europeisk turnering og en sjanse til å vinne et trofé.

Steven Gerrard, Jamie Carragher og Daniel Agger er alle ut med skade, mens Fernando Torres, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Maxi Rodriguez og Glen Johnson hviles.
- Vi har ikke vår hele tropp, men vi har med spillere som har en seriøs tilnærming til kampen fordi det er en stor mulighet for oss og for dem. Vi forventer en vanskelig kamp, men vi skal gjøre vårt best og håper at vi tar tre poeng og avanserer. Det er vår målsetting.

Fabio Aurelio har også en melding til Liverpool-supportere som sliter med på komme til Bucuresti på grunn av vanskelig værforhold både i England og Romania.
- Vi vet at de forsøker å følge oss uansett hvor vi drar. Vi mottar alltid deres støtte, og de hjelper oss på banen. Vi håper de kan komme hit for å følge oss og at vi kan respondere deres støtte med en god forestilling.