- Spillerne er lykkeligere nå

Agger avslører hvordan Hodgson har bedret humøret i spillergruppen etter managerskiftet i sommer. Han er ingen venstreback, men spiller der manageren plasser ham. Forventer vanskelig kamp mot Steaua.

Daniel Agger mener at spillertroppen har har fått en frisk start med nye kollegaer, støtteapparat og treningsmetoder.
- Det er et nytt lag med nye spillere, unge spillere, nytt støtteapparat.  Du kan se på ansiktene at de er mye lykkeligere, sa Daniel Agger på pressekonferansen før oppgjøret mot Steaua Bucuresti.

- Treningsøktene er annerledes. Når du får ny treningsøkt, nytt støtteapparat, nye metoder, gir det på en eller annen måte mer energi.

- Selvsagt må øktene være bra og på rett måte. Men for meg er det viktig at lag er fornøyd for å spille fotball. For meg personlig er det viktig å være lykkelig for å spille fotball. Jeg kan prestere bedre, og jeg tror det er det samme for alle.

25-åringen ble spurt om hva han synes om å spille venstreback, en posisjon han har vikariert mye i denne sesongen.
- Både jeg, sjefen og noen av dere her vet at jeg ikke er venstreback. Hvis jeg kunne bestemme selv, ville jeg ikke spille der, men jeg må gjøre det manageren ber meg om. I en klubb som dette må du spille i den posisjonen manageren setter deg opp.

- Det er det samme for meg. Jeg er glad for å være på laget, og det er det største av det. Jeg er aldri fornøyd med å sitte på benken. Så om jeg må spille ventreback, spiller jeg ventreback. Jeg føler at egenskapene mine er i midten. Jeg føler at jeg tilfører laget mer i midten.

Europa League er ikke like høyt prioritert som Premier League, men Agger vil gjerne spille i finalen i Dublin om åtte måneder.
- Jeg kom til denne klubben for å vinne trofeer. Vi har ikke vunnet noe de seneste fire årene. For meg og laget er det viktig, og det er også viktig for troppen fordi vi har mange spillere. Alle ønsker å spille.

- Vi har 25 spillere. Alle kan ikke spille, men vi får flere kamper på grunn av denne turneringen, så det er viktig å avansere for å holde spillerne fornøyde.

Agger fikk spørsmål om Europa League er den beste muligheten til et trofé denne sesongen.
- Det er den raskeste veien til suksess, er det ikke? Premier League er selvsagt veldig sterk. Akkurat som i fjor ønsker vi å vinne denne.

- Det blir en vanskelig kamp. Hver kamp i Europa er tøff ,men vi har nok kvalitet til å gå ut og vinne denne kamper. Liverpool FC går ut for å vinne hver kamp. Noen ganger spiller det ingen rolle hvordan du vinner så lenge du vinner.

- Steaua er et typisk østeuropeisk lag. Vi spilte i Makedonia tidligere, og det er opplagt at Steaua er en større klubb og har et sterkere lag, men de har tilsvarende type spillere.