- Spillerne har imponert meg

En presset Roy Hodgson mener at det laget som møter Sunderland i ettermiddag er på rett spor og vil bli bedre, og de har gjennomført en god treningsuke.

- Kamper som den på onsdag var et skikkelig bananskall og vi var dumme nok som skled på det, sier Liverpools manager om tapet mot Northampton. Mot Sunderland i dag vil man imidlertid starte med 11 spillere hvor ingen var involvert i Carling Cup, og som Hodgson mener er i fremgang.

- Jeg må si at jeg var langt nede etter kampen mot Manchester United, da vi kom tilbake til 2-2 som ville ha vært et godt resultat og som ville ha gitt alle et løft.

- Nå ble det ikke slik da de scoret et tredje mål mot slutten, men treningene denne uka har vært veldig bra og jeg er imponert over spillerne.

- Jeg tror de vil bli bedre framover. Spillerne arbeider veldig hardt og gir god respons på hva vi prøver å få til, men vi behøver gode resultater for å bakke det opp.

- Prestasjonene har vært bedre etter en ganske dårlig kamp mot Manchester City og et par ikke særlig gode mot West Brom og Birmingham. Manchester United var et steg i riktig retning og jeg forventer at det fortsetter.

- Det er klart at jeg føler presset, men jeg føler press foran hver eneste kamp. For hver kamp hvor du ikke får tre poeng og klatrer oppover tabellen vil presset øke. Fansen vet at jeg har kommet i en vanskelig situasjon, men jeg er overbevist om at de vil støtte meg og klubben og hjelpe oss å komme ut av dette.

- Dette er en periode hvor folk vurderer hva slag Liverpool vi vil ha i år.

- Vi kan imidlertid bare forberede oss som best vi overhodet kan, noe vi gjør og som forhåpentligvis kan gi oss resultater.