- Spillersalg ødela sesongen

Torres mener at Liverpools sesong var ødelagt før den hadde kommet igang etter at Alonso, Arbeloa og Hyypiä forlot klubben, samt mangel på gode spillerforsterkninger. Eccleston byttet inn.

Fernando Torres mener at sesongen 2009/10 gikk mot en mislykket sesong allerede før den sparket i gang. Han skylder på at viktige spillere forlot klubben og at det ikke ble hentet inn erstattere av kvalitet. Spissen er frustrert over tapene av Alonso, Arbeloa og Hyypiä. Sesongen kan i verste fall ende uten Champions League-plass og trofé.
- Etter en god sesong i fjor trengte laget visse forsterkninger og holde troppen sammen, men omstendigheter førte til at vi måtte selge og alt ble forkludret, uttaler Torres ifølge Daily Mail.

- Salgene av Arbeloa, Alonso og Hyypiä var betydelige tap. Alvaro var en spiller som gjorde en viktig jobb for oss og spilte alltid på et høyt nivå. Hans fleksibilitet var en stor bonus.

- Sami spilte kanskje ikke hver uke, men han fikk 10 av 10 poeng på og utenfor banen, og spillere som Xabi er svært sjeldne. Han var lagets maskin, og du vet at når du skifter en maskin, så tar det tid å jobbe igjen.

- Vi kom så fort vekk fra toppen av tabellen. Det felte oss psykologisk og har stoppet oss i å forandre situasjonen.



Eccleston byttet inn
Nathan Eccleston ble byttet inn i det 76. minutt da Huddersfield beseiret Oldham 2-0 på Galpharm Stadium. Yorkshire-klubben ligger på den siste playoff-plassen i League One, tre poeng foran Colchester.