- Stemningen er god på Melwood

Sammy Lee rapporterer om god stemning på Melwood i forkant av morgendagens kamp mot Wolverhampton, og hevder at spillerne er godt forberedt til kampen i Midlands.

Liverpool har tatt 10 av 12 mulige poeng på de siste fire ligakampene, og assistentmanager Lee insisterer på at lagånden er på topp.

- Stemningen blant spillerne er meget god. Glem hva folk utenfor klubben sier. Dette er gutter som jobber hardt sammen for å få skuta på rett kjøl, og vi mener vi er på vei i riktig retning, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Morgendagens kamp er en ny stor test for oss, da Mick McCarthy har skapt et velorganisert mannskap, som fremstår spesielt sterke på hjemmebane, og Molineux er ikke det enkleste stedet å reise til, legger han til.

- Alle kamper i Premier League er vanskelige på en eller annen måte, og den neste er alltid den vanskligste.

- Gressmatta på Molineux er stor og bred, så forhåpentligvis vil dette være noe vi kan dra nytte av. Spillerne har fått bra med informasjon om motstanderen, og kjenner deres styrker og svakheter. Forhåpentligvis kan vi profittere på det. Klarer vi å holde koken nå, kan vi kanskje nå våre mål.

Lee håper at Liverpools erfaring med å bli blant de fire beste, skal bidra til at de havner foran Manchester City, Tottenham og Aston Villa på tabellen til slutt.

- En ting er å ha rutinen, men vi må klare å omsette den i tellende resultater også. Men erfaring med dette fra tidligere sesonger har tradisjonelt vist seg å være noe våre gutter har dratt nytte av i serieinnspurter. Det gir oss tro på oss selv, og vi vet at våre fans vil støtte oss. Jeg kan garantere at våre gutter vil kjempe til siste slutt, og gi alt i hver eneste kamp. Resultatene vil kanskje ikke gå vår vei hver eneste gang, men forhåpentligvis vil ikke dette være på grunn av manglende innsats.

Liverpool hentet hjem sin niende ligatittel på nettopp Molineux i 1976, da de i løpet av det siste kvarteret scoret tre mål og vant 3-1. Nå håper assistentmanager Lee at banen igjen skal bringe lykke for de røde.

- Jeg husker den kampen godt. Jeg reiste til kampen i en varebil sammen med noen kamerater. Jeg husker det var trafikkork på motorveien fordi så mange fans ønsket å se kampen. Det var en utrolig kamp, og jeg hadde ikke hatt noe i mot å vinne med samme sifre i morgen, avslutter Lee.