- Steven har gitt oss et løft

Jamie Carragher understreker at det betydde mye at Steven Gerrard blir på Anfield. Nå håper han Fernando Torres gjør det samme, og at man kan få inn ytterligere et kjøp eller to før ligastart.

- Vel, han er vår beste spiller. For meg er han trolig den beste spilleren som denne klubben har hatt, ved siden av Kenny (Dalglish), slik at det sier seg selv at det har gitt alle et løft, forklarer Carra på det faktum at Steven Gerrard har sagt at han spiller for Liverpool FC også den kommende sesongen.

- Forhåpentligvis vil Fernando gjøre det samme og vi kan få inn en eller to spillere til, slik at vi kan møte sesongen med en virkelig god følelse.

- Det har ikke tatt ham lang tid med å finne seg til rette og han kjenner flere av de engelske spillerne fra landslaget, sier Jamie om nyervervelsen Joe Cole.

- Han er også en hyggelig kar og bor i sentrum av Liverpool, slik at mange fans har fått øye på ham. Han elsker å spille her og være i Liverpool. Du ønsker at folk skal bli involvert med byen og han har gjort det fra starten av.

- Det var godt å få på den nye drakta og spille under en ny manager. Alt føles som en frisk start igjen og jeg håper jeg også blir involvert i kampen i Europa League som vi skal ha før møtet med Arsenal. Vi har bare trent i ti dager, men det er alltid fint å komme ut på banen igjen.