- Stor kamp for meg

Fabio Aurelio håper å gjøre godt inntrykk på Roy Hodgson i kveld. Trolig ingen startplass for Dani Pacheco. Tyrkisk dommer.

Fabio Aurelio vil kun spille sin tredje kamp fra start når Liverpool møter Steaua Bucuresti.
- Dette er en stor kamp for meg, sier Fabio Aurelio ifølge Liverpool Daily Post.

- Jeg trenger noen minutter på banen for å være i stand til å spille noen kamper uten skader, og jeg ser frem til opplevelsen.

- Flesteparten av spillerne her er ute etter muligheter, så det er en stor kamp for dem som får sjansen til å spille fra start.

- Det er en e-cupkamp og vi er nær avansement. Det vil være fint å få det sikret, og vi ønsker å ta 1.plassen i gruppen. Vi ønsker å ta poengene og vise at vi er gode nok til å bli vurdert for fremtidige kamper.

- Personlig har jeg ventet en stund på å starte. I begynnelsen hadde jeg problem med akillesen. Da jeg kom tilbake, fikk jeg ikke starte mange kamper. Jeg har bare fokusert på å komme i form og få selvtillit. Jeg har en mulighet nå. Jeg håper at jeg kan vise manageren at jeg er i 100% god tilstand.

- Jeg har hatt mange skader, men jeg har kommet meg over mange av dem.

Aurelio møtte Steaua i UEFA-cupen da han spilte for Valencia i 2005. De daværende tittelforsvarene tapte 0-2 i Bucuresti og røk ut på straffespark.
- Jeg har vært her med Valencia, så jeg vet at det er en vanskelig plass å komme til. Jeg har dårlige minner far den dagen, men jeg håper det blir annerledes denne gang.

Pacheco trolig på benken
Dani Pacheco har ikke spilt for Liverpool siden tapet mot Northampton i Carling Cup, men er med troppen til Bucuresti. Ifølge Liverpool Daily Post vil antagelig Pacheco starte på benken mot Steaua, mens det blir plass i startoppstillingen for Milan Jovanovic og Ryan Babel. Hodgson har allerede bekreftet at Danny Wilson og Martin Kelly starter, samt at Pepe Reina er kveldens kaptein.

Liverpool Daily Post tror Roy Hodsgon velger ut følgende startoppstilling: Reina (c); Kelly, Kyrgiakos, Wilson, Aurelio; Cole, Lucas, Poulsen, Jovanovic; Shelvey; Babel.

Tyrkisk dommer
Bulent Yildirim fra Tyrkia er utnevnt til å dømme Steaua Bucuresti-Liverpool.