- Stor overhaling behøves ikke

Roy Hodgson hevder nå at laget behøver et par nye spillere, og at det er viktig å kunne beholde stammen i laget. EM-finale i kveld for Dani Pacheco og Chris Mavinga.

På utkikk etter spillere
Med ti VM-spillere igjen i Liverpool greide de røde i går en komfortabel seier mot ordinære Rabotnicki. Inntil ligastart om drøyt to uker vil Roy Hodgson nå prøve å kjøre inn sine nøkkelspillere. Steven Gerrard har sagt at han blir på Anfield og Fernando Torres skal også være positiv til å forlenge sin tid på Merseyside, mens Javier Mascherano sannsynligvis forlater LFC.

De eventuelle pengene som Mascherano bringer inn vil trolig bli brukt til en erstatter for argentineren, og Hodgson er etter alle solemerker også ute etter i første rekke å få inn en ny venstreback og en ny spiss. Manageren sier nå at det ikke er behov for store omveltninger i troppen.

- Jeg tror aldri jeg har sagt at troppen behøver en stor overhaling, sier Roy Hodgson til liverpoolfc.tv. – Vi behøver å få inn en eller to spillere til laget.

- Det er viktig at vi beholder stammen fra forrige sesong, og en kjerne av spillere som kanskje er like utenfor en startoppstilling.


Røde i EM-finale
Spania med Dani Pacheco og Frankrike med Chris Mavinga, møtes til EM-finale kl 19.00 i kveld. Spesielt Pacheco har imponert stort så langt i mesterskapet og er turneringens toppscorer med fire mål. Kampen sendes på Eurosport2.