- Strålende nyheter

Roy Hodgson er veldig glad for at Steven Gerrard nå har gått ut og sagt at han blir i Liverpool neste sesong. Phil Thompson sier det er fantastiske nyheter, og håper at Fernando Torres og Javier Mascherano nå følger etter.

Steven Gerrard satte i dag en stopper for alle overgangsryktene, når han gikk ut og sa at kom til å bli i Liverpool FC. Det er en nyhet alle Liverpool-supportere vil være glad for å høre, og Roy Hodgson er veldig fornøyd med kapteinens avgjørelse.

- Det er glimrende nyheter. Det vil ikke være noen i Liverpool i dag som ikke er glad for å høre det, sier Hodgson til LFC TV fra treningsleiren i Sveits.

- Jeg er veldig fornøyd med det, for jeg har stor respekt for Gerrard. Han er en spiller jeg virkelig så frem til å jobbe med da jeg kom til Liverpool. Med den avgjørelsen ser det ut til at det også vil skje. Dette gir utvilsomt alle et løft.

- Det vil bli en tøff sesong med mange tøffe kamper, og det vil fremdeles ta litt tid å komme over skuffelsen fra forrige sesong - men det er veldig bra at vår beste spiller fremdeles kommer til å spille for klubben. Med signeringen av Joe Cole, og om vi er heldige med et par spillerforsterkninger til, vil vi gå inn i denne sesongen og se sterkere ut på papiret enn forrige sesong, avslutter Hodgson.

- Fantastisk nyheter
Phil Thompson omtaler Steven Gerrards avgjørelse som fantastiske nyheter. Nå håper han Fernando Torres og Javier Mascherano følger opp - så klubben kan ta skritt i riktig retning.

- Det er fantastiske nyheter at Steven blir. Med Joe Cole-signeringen og at Steven blir, ser ting ut til å forbedre seg i sommer. Jeg er sikker på at kjøpet av Cole har påvirket hans avgjørelse. Cole er en Steven og Jamie kjenner godt fra landslaget. Dette viser klubbens ambisjoner, og Roy Hodgson får til det han lovet, sier Thompson til Liverpool Echo.

- Stevens avgjørelse viste også at Hodgson er veldig bra på "man-management". Han har pratet med Steven om sine planer, og det er tydelig at Steven likte det han hørte.

Thommo innrømmer at han ikke var overbevist om at Gerrard kom til å bli i klubben uten Champions League-fotball.

- Jeg var ikke 100% overbevist om at han ville bli. Toppspillere som han og Fernando Torres burde spille i Champions League. Håpet mitt var at han ville gi klubben 12 måneder til, for å hjelpe klubben tilbake blant topp 4 - og det er hva som har skjedd. Gerrard trengte å se at klubben hadde mål om å komme tilbake hvor de hører hjemme.

- Jeg er også sikker på at Steven setter pris på at klubben har signert gode engelske spillere i sommer, med Joe Cole og Jonjo Shelvey. Med Roy i managerstolen tror jeg klubben vil utvikle seg til å bli mer engelsk, og det er flott.

Med den nye manageren, Joe Cole-signeringen og en Gerrard som blir i klubben er det nå mye positivt. Nå må vi få Torres og Javier Mascherano til å følge opp. Og så må vi få orden på eiersituasjonen, avslutter Thompson.