- Tenk langsiktig

Jamie Carragher mener det er viktigere at Liverpool FC tenker langsiktig i eierspørsmålet enn å komme frem til en kjapp løsning for å tilfredstille frustrerte spillere i dagens tropp.

Tidsfristen nærmer seg for Tom Hicks og George Gillett for å får til en refinaniseringsavtale, og usikkerheten rundt et eventuelt eierskifte har satt spørsmåltegn ved fremtiden til en rekke seniorspillere som skal ha blitt skuffet over den nåværende situasjonen. 

Jamie Carragher mener at det er viktige at de riktige eierne kommer inn til det beste for klubbens fremtid istedenfor en kortsiktig løsning bare for å blidgjøre dagens spillere.
- Eiersituasjonen er ikke noe som vil bli løst fort. Man kan ikke sette en frist eller en tidsskala på det, sier Jamie Carragher ifølge Liverpool Daily Post.

- Det er en massiv avgjørelse for klubben. Det handler ikke om spillerne som er her nå. Vi ser 20 eller 30 år frem i tid.

- Det har ingenting med å beholde spillerne som er her nå glade. Det er om vår klubbs fremtid, for våre barn. Det er også stadionet å tenke på. Det er en avgjørelse som må bli riktig.