- Tidsspørsmål før spillerne presterer bedre

Rafael Benítez mener det kun er et spørsmål om tid før spillerne klarer å heve spillet. Manageren vet at det blir en hard kamp om en topp 4-plassering. Pacheco takker Torres.

Liverpool sto med to seirer på rad før møtet med Reading i FA-cupen, men skuffet med 1-1 på Madejski Stadium.
- Vi var meget fornøyd med to seirer på rad. Humøret var meget bra, men vi spilte ikke bra mot Reading, sier Rafael Benítez til pressen.

- Vi kunne ha vunnet, vi kunne ha tapt, men vi spilte ikke bra. Det var en cupkamp, men alt kan skje. Bare snakk med Leeds om det!

- Spillerne har fortsatt tro på at de kan gjøre det bra og bli bedre.

Liverpools manager vet det blir en hard kamp om  Champions League-plassene. Han tror likevel det kun er et tidsspørsmål før spillerne kommer i bedre form.
- Det er ikke lett i øyeblikket fordi det er tre eller fire klubber som kjemper meget hardt, og de har noe penger. Men vi vet at vi har en god spillerstall, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Troppen vår er bedre enn folk tror. Det er et spørsmål om å få noen spillere til å prestere på samme nivå, og så da vil også andre spillere gjøre det samme. Det er et spørsmål om tid.

- Det er alltid vanskelig å vinne trofeer fordi det er bare én vinner i hver turnering hver sesong.

- Når det gjelder topp fire-plassering er det et spørsmål om å kjempe til siste slutt. Vi vet at vi må gjøre det, men å havne på 1.plass er det vanskeligste.

- Vi skal forsøke å gjøre vårt beste helt til siste slutt. Det er et langt, langt løp.

Pacehco takker Torres
Daniel Pacheco fikk mulighet til å spille på førstelaget sammen med Fernnado Torres mot Fiorentina og Wolverhampton. Han han håper å spille sammen med Liverpools toppscorer også i fremtiden.
- For en ung spansk gutt er det fantastisk å spille ved siden av fernnado, uttaler Pacheco til Liverpoolfc.tv.

- Han er en av de beste spissen i verden, trolig den beste. Du kan lære mye ved å spille sammen med ham.

- Jeg ser mye opp til Fernando. Han har scoret mange mål for denne klubben og Spania. Jeg håper å gjøre det samme en dag.

- Han forsøker alltid å hjelpe meg og gi meg råd. Jeg ønsker å gi ham et stort takk fordi jeg lærer fra den beste.