- To poeng tapt, men rettferdig resultat

Rafael Benitez innrømmer at Liverpool misbrukte en mulighet til å styrke sitt topp fire-kandidatur på Molineux i kveld. Selv om poengdeling tok de røde opp på femteplassen.

Tottenham vant imidlertid 2-0 over Fulham, og er nå tre poeng foran Anfield-klubben. I tillegg har Manchester City og Aston Villa nå to kamper til gode på de røde, og kan dermed passere Liverpool på tabellen.

- Dersom man analyserer vår posisjon på tabellen, så var nok dette to poeng tapt. Analyserer man kampen, så var poengdeling greit nok. Vi kontrollerte kampen i første omgang, men skapte ikke klare målsjanser. Kvaliteten på de avgjørende pasningene i siste tredel av banen var for dårlig, uttalte Liverpool-manager Benitez etter kampslutt.

- I andre omgang presset Wolves hardere, og vi måtte forsvare oss. Vi hadde noen gode kontringer, men igjen var ikke kvaliteten på den siste pasningen god nok. Så, når man analyserer kampen, så var det et rettferdig resultat.

- Det var bra at vi holdt nullen. Det var i det minste noe positivt å ta med seg. Vi kom nære, men man må score om man skal vinne. I første omgang hadde Wolves en sjansen på en kontring. Vi hadde 2-3 situasjoner i feltet. I kampens første minutt hadde vi en mulighet, men Wolves skal ha honnør for at de ga oss en veldig tøff kamp.

Manageren var glad for å ha Steven Gerrard tilbake i spill, og også for at Maxi Rodriguez fikk 90 minutter med fotball.

- Vi vet at Steven er en nøkkelspiller for oss, men han må selvsagt spille seg i form igjen. Man ser forskjellen på nå og når han er i toppform. Maxi var god når han hadde ballen. Han spilte 90 minutter og fikk oppleve forskjellen på den spanske ligaen og den engelske.

- Vi har savnet Gerrard, Torres, Johnson, Benayoun og Agger. Alle disse har spilt bra denne sesongen, og vi har savnet dem. Når Gerrard kommer i form igjen, vil han spille kamper og utgjøre en forskjell. Nå kan han trene skikkelig denne uken.

Benitez fikk også spørsmål om hvorfor han ikke satte inn Alberto Aquilani.

- Laget kjempet bra. I dag sto valget mellom å benytte Gerrard eller ham. Gerrard har kraft og kan gå fremover og forandre kamper. Han kan støtte spissen på en annen måte. Kampen ble etter hvert veldig fysisk tøff, og ballen var i luften hele tiden. Det ville ha vært vanskelig å sette inn en spiller de siste 15-20 minuttene for å holde ballen på bakken. Vi foretrakk å fortsette med spillerne som var utpå der, fordi vi forsvarte oss bra og truet dem på kontringer.

Liverpool-manageren ble også spurt om han kommer til å hente inn flere spillere i januar.

- Det er ikke mye tid igjen å gjøre det på. Vi har jobbet og analysert ting, og det er ikke enkelt. Det er ikke så mange spillere tilgjengelige på markedet, og de som er tilgjengelige er kostbare. Vi får bare jobbe videre, og så får vi se.