- Topp fire er fortsatt realistisk

Liverpool på 10.plass i Premier League, syv poeng bak Manchester City som innehar 4.plassen. Joe Cole mener Champions League-kvalifisering fortsatt er innen rekkevidde.

- Jeg tror topp fire fortsatt er realistisk, sier Joe Cole til Liverpool Echo.

- Jeg synes det ville være fremragende for klubben, tatt i betraktning hvor vi befinner oss. Vi har fått ny manager, nye eiere og ny stab i kulissene. Det har vært en stor omveltning. Det ville være en flott prestasjon å klare det.

Joe Cole vet at Europa League er en god mulighet til å vinne et trofé denne sesongen. Liverpool er allerede gruppevinner og videre til 16.delsfinalen før siste gruppespillskamp.
- Europa League er veldig viktig for oss. Den har blitt enda viktigere.Vi har to realistiske muligheter til å vinne sølvtøy, og den er den en av dem.

- Jeg ville like å tilføye et e-cuptrofé til det jeg har oppnådd. Det er viktig å vinne noe. Dere ser lagene som gjør det. De går så hen og vinner noe påfølgende år. De blir vant til det.

Joe Cole var nettopp tilbake fra en hamstringskade i møtet med Steaua Bucuresti på torsdag. Midtbanespilleren har sett fremgang i Liverpools spill den senere tiden.
- Det ville ha vært fint å spille ettersom laget har hatt en god måned. De fleste forestillingene den seneste måneden har vært solide selv om vi var naive mot Tottenham og ikke vant etter å ha spilt så bra.

- Alt vi kan gjøre er å holde det gående. Vi begynner akkurat å få grep på det under ny manager. Det kommer til å bli en større utfordring å komme tilbake på laget ettersom alle blir skadefrie.

- Vi må bare holde det gående og stå sammen. Det har vært en oppadgående kurve. Det er fortsatt saker som kan forbedres, akkurat som det var for seks uker eller to måneder siden.

Cole vet at det går opp og ned i fotball.
- Dette er fotball. Dette er Premier League. Noen ganger er du på ditt beste, andre dager er du det ikke. Jeg tar dag for dag, det er alt jeg gjør. Jeg forsøker å trene som best og prestere mitt beste. Nå spiller laget bra og jeg er fornøyd med hvordan det går for Liverpool.

- Vi har havnet øverst i gruppen i Europa League og vi ønsker å fortsette slik. Jeg har behov for å spille fotball fordi jeg har vært ute i fem uker. Jeg må forsøke å prestere i hver kamp.