- Torres blir i Liverpool

Fernando Torres har daglig blitt linket bort fra Liverpool FC etter klubbens svake sesong. Nå går for første gang hans agent ut og sier fremtiden til hans klient er hos de røde.

Hver eneste dag har en måtte lese artikler i den britiske tabloidpressen om at Roberto Mancini og Manchester City har Fernando Torres på toppen av sin handleliste, at Roman Abramovich er klar til å punge ut stort igjen for å sikre seg Liverpools superspiss, og at Barcelona ønsker å fylle på sin allerede utrolige angrepsrekke med Liverpools nummer 9. I dag går hans agent Jose Antonio Peton og forsikrer røde supportere om at Fernando Torres akter å bli i Liverpool FC - i allefall kommende sesong.

DEBATT: Fernando Torres

- For øyeblikket kan jeg forsikre supporterne om at Fernando vil bli i Liverpool neste sesong. Alt er opp til Liverpool og klubbens holdning, men slik det er nå så er Fernando lykkelig i klubben, og har en god kontrakt. Liverpool har ikke snakket med oss om fremtiden, så han vil nå bare konsentrere seg om å spille godt i VM, sier agent Peton til Punto Radio.