- Torres ferdig med skadeproblemene

Roy Hodgson tror at Fernando Torres endelig er kvitt sine problemer og kan trene og spille seg opp igjen. Hva manageren lærte mot Northampton og kommentar til eiersituasjonen.

- Jeg tror han har lagt skadeproblemene bak seg nå, kommenterte Roy Hodgson til pressen i Utrecht på spørsmål om hvorfor han nå også har tatt med spissen på en bortekamp i Europa League. – Jeg tror vi slipper å stadig prate om hans skadeproblemer.

- Det er nå ingen grunn til skille ham fra resten av spillertroppen. Han har trent seg opp igjen etter skaden som gjorde at han mistet slutten av forrige sesong og holdt ham ute under starten av VM. Skaden som han fikk i finalen var en mindre skade som han var blitt frisk av innen han kom tilbake til pre-season trening.

- Vi har holdt et nøye øye med ham, vi har prøvd å følge hans utvikling og ikke kaste ham ut i det for tidlig. For å være ærlig ville jeg ikke drømt om å spille ham på en torsdagskveld hvis jeg ikke trodde han også kunne spille på søndag i tillegg. Men jeg har ikke tatt ham ut på laget til i morgen ennå!

- Hvis han scorer et hattrick vil dette være gunstig for ham, hvis han spiller dårlig og misser tre målsjanser vil det ikke gavne ham, men jeg er redd for at jeg ikke er i stand til å se inn i krystallkula.

- Han blir imidlertid bedre og bedre. Vi har scoret fire mål på våre to siste ligakamper og han har vært involvert i alle fire.

- Hvis du spiller mot Northampton og det er 1-1, og du spiller ikke særlig bra og er desperat etter å gjøre forandringer, og du ser deg omkring og blir klar over at du har gitt alle førstelagsspillerne fri, da er kanskje det en ting som du vil tenke på, var det lakoniske svaret på om manageren hadde lært noe etter fadesen i Carling Cup. – Jeg lærte mye i forrige uke!

- Nei, det tror jeg ikke. Spillerne håndterer dette utrolig bra, jeg synes vi alle gjør det, svarte Hodgson på spørsmål om eiersituasjonen påvirker spillertroppen.

- Alle som er involvert med Liverpool Football Club vil gjerne ha en løsning på eiersituasjonen og problemene med det. Så lenge det ikke er en løsning må vi bare akseptere det og at det vil være en og annen protest.

- Jeg kan ikke se at det skal påvirke oss. Definitivt ikke på trening. Når det gjelder kampene har vi hatt en tøff start. Seks kamper og seks poeng, det er ikke hva vi hadde håpet på. Vi har imidlertid spilt mot vanskelige lag og vi har tro på, både klubben, spillerne og meg selv, at vi vil bli bedre og poengene snart vil komme.