- Torres går om ingenting skjer

Den velinformerte The Times-journalisten Tony Evans sier i et intervju med talkSPORT at budet fra Huang er det eneste på bordet. Han sier også at Fernando Torres sikkert vil gå dersom det ikke blir gjort investeringer.

Tony Barrett og Tony Evans i The Times var de første som rapporterte om budet fra Kina og Kenny Huang. Tony Evans var i nå dag gjest på talkSPORT, og kunne fortelle at dette budet var det eneste - og at interessen fra Syria ikke var reell. Det var bare et triks fra George Gillett ovenfor RBS for å kjøpe mer tid.

Han sa også at det var helt sikkert at Fernando Torres kom til å forlate Liverpool FC dersom det ikke ble gjort investeringer i klubben, og det allerede nå i sommer før overgangsvinduet stenger. De rødes superspiss har blitt lovet at ting skal skje snart mange ganger, og at flere store spillere skal komme inn. Ingenting av dette har skjedd, og Christian Purslow kunne ikke si noe annet til Torres enn at han bare må vente og gi klubben et år til.

Martin Broughton skal være sjokkert over hvor få bud man har fått på klubben, og Tom Hicks sitt prisforlangende på £800 millioner er helt urealistisk i dagens marked.