- Torres rekker neppe City-kampen

Benitez tilbakeviser påstander om at Torres har en sjanse til å rekke Man City-kampen. Manageren håper imidlertid Carragher kan bli skadefri til matchen på City of Manchester Stadium.

Rafael Benitez har godt håp om at Jamie Carragher skal riste av seg lyskeskaden han pådro seg mot Arsenal tidsnok til å være involvert i bortekampen mot Manchester City neste søndag. Men manageren avfeier spekulasjoner omkring et tidlig comeback etter kneoperasjonen for Fernando Torres.

Carraghers skade skal ikke være alvorlig, og Benitez forventer at visekapteinen er raskt tilbake på banen igjen.

- Jeg snakket med Carra i formiddag. Han trente på ergometersykkel, og følte seg i fin form. Det er ingen alvorlig skade, men han kunne ikke fortsette kampen mot Arsenal. Jeg er ikke sikker på om han blir tilgjengelig mot Unirea kommende torsdag, men han har kanskje en sjanse til å rekke City-kampen, sier spanjolen til Liverpoolfc.tv.

Benitez bekrefter at Fernando Torres stadig gjør fremskritt etter sin meniskoperasjon, men insisterer på at spekulasjoner om at han kan spille mot Manchester City er forhastede konklusjoner.

- Det tror jeg blir for tidlig. Han trener sammen med fysioterapeutene og fitness-treneren, men han er fortsatt ikke involvert sammen med laget. Vi får se om fremgangen fortsetter i neste uke.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.