- Torres sin fremtid avhenger ikke av Benitez

Den spanske journalisten Guillem Balague hevder at Fernando Torres sin Liverpool-fremtid slett ikke er avhengig av om Rafael Benitez sitter i managerstolen eller ei, men spissen er usikker på sin egen fremtid i klubben. Balague tror imidlertid at det er størst sjanse for at Torres fortsetter i Liverpool.

- Det har vært mye snakk om spillermakt på Anfield, og fremtiden til Fernando Torres er igjen i søkelyset nå som Rafael Benitez er i ferd med å forlate Liverpool. Det er imidlertid 100% sikkert at fremtiden til Fernando Torres på Anfield ikke er linket til fremtiden til Rafael Benitez. Med andre ord, at mangeren forlater klubben vil ikke påvirke Torres sin avgjørelse om å bli i klubben eller ei, skriver Balague på sin offisielle nettside.

- Torres er mer bekymret for den generelle retningen som Liverpool FC beveger seg i. Han mener at Rafa er en god manager, og spilleren har distansert seg selv fra påstander som spillermisnøye. Torres er usikker på sin egen fremtid på Anfield, og det er ikke linket til Benitez, men selve fremtiden til Liverpool som klubb med hensyn til eierskap, fremgang, økonomi og lignende.

- Manchester City ivrer etter å sikre seg Torres, men jeg tror at spilleren vil takke nei til dem uansett hva de tilbyr. Juventus og Inter har også vist interesse, men Torres vil trolig si nei til dem også. Men dersom Chelsea kom med et seriøst tilbud, kan det bli et annet svar.

- Det er også valg på Nou Camp denne måneden, og favoritten til å bli Barcelona-president, Sandro Rosell, kan fort komme med et fremstøt mot Torres dersom Ibrahimovic blir solgt og Barcelona ikke kommer til enighet med Arsenal om Cesc Fabregas.

- Men slik saken står akkurat nå, er det mest sannsynlig at Torres fortsetter i Liverpool, og han håper inderlig at Steven Gerrard ikke forlater klubben.