- Tre strake seire har gitt oss selvtillit

Roy Hodgson uttaler at tre strake seire har gitt hans lag selvtillit foran morgendagens kamp mot Chelsea. Liverpool-manageren mener at Chelsea også har sine svake punkter, og sier at London-klubben vil få en dårlig periode før eller siden.

Chelsea leder serien med fem poeng til neste lag på tabellen, mens Liverpool er helt nede på 13.plass, foran morgendagens kamp på Anfield. De røde er 13 poeng bak gjestene når 10 kamper er spilt.

- Chelsea leder serien fordi de har hatt en god start. Men Ancelotti vil også kunne fortelle dere at de også før eller siden får en dårligere periode. Den trenger ikke være langt unna, og journalistene vil spørre seg hva som er galt med Chelsea. Dersom noen spør meg hva som har gjort Chelsea til seriemestere etter 38 kamper, kan jeg være interessert i å svare. Men jeg svarer ikke på det spørsmålet etter 10 kamper, uttaler Roy Hodgson til The Guardian.

- Vi var langt nede etter svake resultater, og vi var langt nede på grunn av den enorme kritikken som ble rettet mot oss. En del av kritikken var veldig urettferdig. En del av det var direkte løgner, fortsetter Liverpool-manageren.

- Slikt påvirker selvsagt folk. Vi er også bare mennesker, og slike ting påvirker mennesker.

- Men nå har vi vunnet noen kamper, og folk sier hyggeligere ting om oss. Det løfter selvtilliten vår. Slik er fotballen. Som trener kan du ikke stoppe folk fra å skrive det de skriver. Du kan heller ikke hindre folk i å lese det, og bli påvirket av det, avslutter Hodgson.