- Trist, men dette endrer ikke min situasjon

Jose Reina insisterer på at Rafael Benitez sin avgang som Liverpool-manager ikke forandrer på noe i forhold til hans Liverpool-fremtid. Målvakten skrev som kjent nylig under på en ny seksårskontrakt.

Reina voktet i kveld buret for Spania de første 45 minuttene av privatlandskampen mot Sør-Korea. Etterpå måtte han svare på spørsmål omkring managersituasjonen på Anfield.

- Når slikt som dette skjer, er det alltid trist. Rafa er den som alltid har stolt på meg. Jeg er utrolig takknemlig for alt han har gjort for meg. Jeg ønsker ham alt godt, siteres Reina av goal.com.

- Dette forandrer ikke på noe, svarte keeperen når han ble spurt om sin egen fremtid på Anfield.

- Jeg har fortsatt en seksårskontrakt med Liverpool.

- Dette er et trist øyeblikk for Liverpool, for Rafa Benitez og for spillerne som har spilt under ham. Rafa var en veldig viktig person for klubben i seks år. Liverpool vokste med ham, og Rafa vokste også takket være Liverpool.

- Nå håper jeg denne krisen tar slutt. Du forventet ikke å høre at en person som var så viktig for klubben som Rafa Benitez har forlatt klubben. Det er helt utrolig. Det eneste jeg kan gjøre er å takke ham for den tilliten han har hatt til meg i løpet av disse årene. Jeg ønsker ham lykke til.

- Det var en vanskelig kamp. Sør-Korea forsvarte seg veldig bra, og spilte en god taktisk kamp. Vi bruker kamper som dette for å venne oss til motstandere som spiller defensivt, uttalte Liverpool-keeperen om kveldens landskamp.