- Tyskland sterkeste utfordrer

Pepe Reina antyder at han ser på Spania mot Tyskland førstkommende onsdag nærmest som en finale, og støtter lagkamerat Fernando Torres. Febregas sliter med en skade.

Pepe Reina må forvente å sitte på benken gjennom hele VM, som førstereserve for Iker Casillas, men det vil ikke legge noen demper på entusiasmen til Liverpools utmerkede keeper. Ved hver scoring for Spania kan en se at den kraftige målvakten bestandig er først i køen blant gratulanter.

Nå venter Tyskland på onsdag, og muligheten til å komme til en VM-finale for første gang i historien for Spania. Pepe tror at de imponerende tyskerne kan bli den hardeste anstøtstenen i kampen om en tittel.

- Tyskland er den sterkeste utfordreren for øyeblikket. De vil bli svært vanskelig å slå, men vi har tro på oss selv, sa Reina på en pressekonferanse i dag. – Når du er i en semifinale i VM vet du at du er to kamper unna å få oppfylt drømmen til en hver gutt og fotballspiller. Vi forstår alvoret og det ansvaret vi har.

- Han er nå en moden spiller som tåler motgang, sier Reina om en Fernando Torres som ennå har til gode å vise toppform i Sør-Afrika. – Han har tilliten til treneren, til lagkameratene og det viktigste av alt så har han tro på seg selv.

Det har gått rykter om at Vicente del Bosgue vil vrake Torres til kampen mot Tyskland og sette Cesc Fabregas inn i en offensiv rolle på midtbanen, men Fabregas var i dag på sykehuset angående en liten skade. Fra den spanske leiren tror man Arsenal-spilleren vil bli kampklar, men trening i dag og i morgen vil avgjøre.