- Uavgjort er ingen skandale

Jamie Carragher ser ikke mørkt på det, selv om England rotet bort tre poeng i sin åpningskamp i gruppe C. Agger gleder seg til å komme i gang. Ingen nåværende, men muligens to tidligere og èn kommende rød er i aksjon i VM i dag. Rafa donerte også til brystkreftsenter.

Jamie Carragher kom inn for Ledley King til pause da England i går spilte 1-1 i sin åpningskamp i VM mot USA. Tottenham-stopperen er skadet, og visst nok uaktuell for Englands neste kamp. Da kan Carra komme til å starte i midtforsvaret sammen med John Terry. Liverpools visekaptein ser ikke på det som noen skandale at man kun fikk med seg ett poeng.

- Spillerne våre spiller for toppklubber i de største turneringene, og det er alltid press når du spiller for både klubben din og England. Jeg tror ikke det er så kritisk enda, og dersom vi ikke skulle få det til i neste kamp heller så har vi muligheter i den siste, selv om det vil være litt mer press på oss da. Uavgjort er ingen skandale i din første kamp. Selvsagt ønsker du vinne, men det var også viktig å ikke tape. Vi ønsket alle tre poeng, men åpningskampen din i en turnering vil alltid være tøff, sier Carra i følge sportinglife.com.

Agger gleder seg til å komme i gang
Daniel Agger spiller i sommer sin første store turnering med det danske landslaget, og Liverpool-stopperen gleder seg nå til morgendagens kamp mot Nederland.

- Ja, det er mye spenning her nå. Jeg tror danskene har var litt bortskjemte for noen år siden, da vi spilte i omtrent samtlige turneringer, til tross for å være et lite land, sier Agger til Liverpoolfc.tv.

- Dansker virker ikke til å tro på laget vårt, men når vi kvalifiserer oss for et EM eller VM går forventningene i taket. De forventer nok ikke at vi skal vinne, men de håper nok vi kan nå langt.

Jovanovic i aksjon i dag
I dag er det tre kamper i fotball-VM. Det starter med Algerie - Slovenia i gruppe C nå kl 13.30 - en kamp som direktesendes på TV2. Her sitter den tidligere Liverpool-reserven Carl Medjani på benken med draktnummer 18.

Kl 16.00 er det duket for Serbia mot Ghana. En kamp som også går på TV2, og som vil være interessant for nysgjerrige Liverpool-supportere. Der spiller nemlig Milan Jovanovic, som Liverpool har en avtale med. Spilleren skal etter planen ankomme Merseyside som Bosman-spiller etter VM.

Kveldskampen i kveld kl 20.30 er Tyskland mot Australia. Det er usikkert om Harry Kewell er spilleklar, men dersom han er vil han nok starte kampen for Australia. Den tidligere lynvingen sier til Mail on Sunday at han nå er en bedre spiller enn når han forlot Liverpool. Kewell spiller som kjent sammen med Milan Baros i Frank Rijkaard sitt Galatasaray.

Rafa donerte også til brystkreftsenter
Tidligere denne uken ble det kjent at Rafa Benítez donerte hele £96.000 til Hillsborough Family Support Group før han forlot Merseyside for å bli ny Inter-sjef. Nå viser det seg at han og hans kone Montse også donerte penger til andre stiftelser og organisasjoner i Liverpool før de reiste.

Også Liverpools brystkreftsenter, Lily Centre, mottok en donasjon. Peggy O'Brien var en av to som startet senteret, og hun er fra seg av lykke etter sjekken de mottok.

- Vi har kjent Rafa og hans kone Montse lenge, men vi forventet ikke dette i det hele. Du forventer ikke at folk skal gi deg penger sånn uten videre. Rafa og Montse har også bidratt tidligere, og gjort ting som folk flest ikke vet om. Rafa ga oss blant annet Fernando Torres sin første Liverpool-drakt så vi kunne auksjonere den bort, noe som ga oss £4.900, sier hun til Liverpool Echo.

Peggy O'Brien ville ikke ut med hvor stor sjekken de mottok var.