- Uavgjort rett resultat

Rafael Benitez synes det var fair med et poeng til hvert lag i Manchester, men mente at de røde kunne hatt straffespark mot slutten. Håper Glen Johnson er tilbake neste uke.

- Det var en kamp preget av to forsvar som arbeidet meget hardt. Jeg synes uavgjort var greit, sa Rafael Benitez til Sky Sports News etter kampen.

- City har et godt lag med gode spillere. Vi visste det ville bli en vanskelig kamp, og vi vet at det blir en lang kamp om å få fjerdeplassen.

Nå har vi Yossi og Fernando Torres tilbake, og forhåpentligvis er Glen Johnson i gang igjen i løpet av neste uke, forklarte manageren uten å utdype om det gjaldt full trening eller aktuell for kamp når det gjaldt Johnson.

- Hvorvidt Torres kan bli klar til å spille fra start i Europaligaen på torsdag får vi se an etter treninger neste uke. Det som er bra er at vi nå begynner å få en skadefri tropp med større kamp om plassene.

- Jeg synes vi var det laget som hadde best kontroll i sluttminuttene i dag, og var nærmest seieren da. Vi skulle trolig hatt et straffespark da Yossi Benayoun ble felt. Det er godt å se en spiller som er ærlig og prøver å holde seg på beina, men for meg som manager er det kanskje ikke så bra, smilte Rafa lurt.